مطالب مرتبط:
بیمارستان کودکان بهرامی
نگاهی به هنرنمایی جذاب پریناز ایزدیار، نازنین بیاتی و سارا بهرامی در نقش شیرزنان ایرانی
مراسم تشییع شهید گمنام در باخرز
اجرای 238 برنامه هفته بسیج در ناحیه شهید الله دادی یزد + فیلم
روز جهانی کودک؛ بیش از 20 هزار کودک فلسطینی در جنگ غزه شهید شده اند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 آبان 1404 ساعت 12:402025-11-21اجتماعي

انسداد موقت پل کابلی شهید بهرامی شوشتر


رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شوشتر گفت: پل کابلی شهید بهرامی این شهرستان برای اجرای مرحله جدید تعمیرات و تقویت سازه ای مسدود خواهد شد.

- رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شوشتر گفت: پل کابلی شهید بهرامی این شهرستان برای اجرای مرحله جدید تعمیرات و تقویت سازه ای مسدود خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مالک تقی پور بیان داشت: پل کابلی شهید بهرامی شوشتر برای انجام مرحله جدید تعمیرات و تقویت سازه ای، از بامداد شنبه یکم آذر ماه از ساعت 12 تا 3 موقتاً مسدود خواهد شد.

وی افزود: مرحله ای دیگر از عملیات مرمت و بهسازی پل کابلی شهید بهرامی آغاز شده است و به همین دلیل این پل به طور موقت از مدار تردد خارج می شود.

تقی پور با اشاره به زمان اجرای این محدودیت ترافیکی، اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، پل در روز شنبه یک آذرماه 1404 از ساعت 12 شب تا 3 بامداد بسته خواهد بود.

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شوشتر ادامه داد: در مدت انسداد، تردد خودرو های سنگین از مسیر جایگزین محور دزفول – شوش – اهواز انجام می شود.

وی با تأکید بر اهمیت اجرای این مراحل از عملیات برای افزایش ایمنی عبور و مرور، از همراهی و صبوری شهروندان و رانندگان قدردانی کرد و خواستار توجه آنان به علائم و هشدار های نصب شده در مسیر شد.


برچسب ها: بهرامی - کابلی - تعمیرات - شهید - شوشتر - مرحله - سازه ای
آخرین اخبار سرویس:

انسداد موقت پل کابلی شهید بهرامی شوشتر

انسداد موقت پل کابلی شهید بهرامی شوشتر