مطالب مرتبط:
رشد 153 درصدی تولید بچه میگو در سیستان و بلوچستان
بهسازی 100 درصدی روستا های بخش گیان
رشد 25 درصدی یونی سواپ در روز نزولی بازار
مدنی زاده پشت ناکامی رشد 8 درصدی پنهان شد؛ بهانه جویی به جای پاسخگویی / اگر توانایی ندارید مملکت قحط الرجال ندارد
تحقق رشد بیش از 2.5 درصدی سهم مهارت محوری آموزش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آبان 1404 ساعت 15:402025-11-12اقتصادي

رشد 100 درصدی تولید کمباین ایرانی


با تلاش بزرگترین کارخانه ساخت کمباین در استان مرکزی می توان به نوسازی ناوگان کشاورزی و جلوگیری از ریزش و هدررفت محصولات زراعی کمک کرد.

- با تلاش بزرگترین کارخانه ساخت کمباین در استان مرکزی می توان به نوسازی ناوگان کشاورزی و جلوگیری از ریزش و هدررفت محصولات زراعی کمک کرد.

؛ مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران: با حمایت دولت در کاهش واردات و ارائه تسهیلات بانک کشاورزی به کشاورزان میزان تولیدات این کارخانه رشد 100 درصدی داشته و تولید هزار دستگاه کمباین هدفگذاری شده است.

علی اصغر حمیدی فر افزود: در این کارخانه انواع کمباین برداشت غلات، کمباین برداشت برنج و دیگر ادوات کشاورزی نظیر بیلر تولید می شود.

او ادامه داد: درحالی که کشاورزان برای هر دستگاه کمباین برداشت غلات ایرانی 3 میلیارد تومان پرداخت می کنند، که نمونه خارجی آن 6 میلیارد تومان است.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: 55 درصد از 20 هزار دستگاه کمباینی که کار برداشت 20 میلیون تن غلات را در کشور عهده دارند، فرسوده اند.

کریم ذولفقاری افزود: میزان افت و ریزش در مزارع کشورمان چهار و هشت دهم درصد است و هر سال یک میلیون تن گندم که قوت مورد نیاز پنج میلیون نفر است به دلیل فرسودگی کمباین ها به زمین می ریزد.


برچسب ها: کمباین - کشاورزی - کارخانه - ناوگان کشاورزی - محصولات زراعی - میلیارد تومان - نوسازی ناوگان
آخرین اخبار سرویس:

رشد 100 درصدی تولید کمباین ایرانی

رشد 100 درصدی تولید کمباین ایرانی