|
| شنبه، 10 آبان 1404 ساعت 14:502025-11-01سياسي
رییس مرکز پژوهش های مجلس، در پیامی با بیان اینکه مهاجرت نخبگان مهلک ترین ضربه به ایران است، نوشت: اگر قصد افزایش حقوق اساتید جوان دانشگاه را دارید به اندازه کافی دیر شده است.
- به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری، رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: به عنوان یک دغدغه مند ایران عزیز که پنج بار بورس و پذیرش دانشجویی از دانشگاه های برتر جهانی و دو بار موقعیت شغلی دانشگاهی خارج از کشور با حقوق چندین برابری را نپذیرفتم و شرافت خدمت به مردم سرزمینم را ترجیح دادم هشدار می دهم که اگر قصد افزایش حقوق اساتید جوان دانشگاه را دارید به اندازه کافی دیر شده است.
مهاجرت نخبگان مهلک ترین ضربه به ایران است.
انتهای پیام برچسب ها: رییس مرکز پژوهش های مجلس -
دانشگاه -
مرکز پژوهش های مجلس -
افزایش حقوق -
مرکز پژوهش های -
مهاجرت نخبگان -
اساتید |
آخرین اخبار سرویس:
|
نگاهداری: اگر قصد افزایش حقوق اساتید جوان دانشگاه را دارید، به اندازه کافی دیر شده است
نگاهداری: اگر قصد افزایش حقوق اساتید جوان دانشگاه را دارید، به اندازه کافی دیر شده است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.