مطالب مرتبط:
شهری در آستانه جنگ
جنگ کوکایین یا نبرد هژمونی؟
چین به بازسازی توان نظامی ایران بعد از جنگ 12 روزه کمک کرده است/ آیا اسراییل در حال تضعیف روابط خود با چین است؟
ادعای وزیر نروژی/ میدان جدید جنگ روسیه و ناتو؟
قطب شمال؛ میدان جدید جنگ روسیه و ناتو؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آبان 1404 ساعت 18:352025-10-25بين الملل

یمن در آستانه جنگ بزرگ: آیا دریای سرخ میدان نبرد بعدی است؟


یمن این روزها همچنان کانون یکی از پیچیده ترین بحران های خاورمیانه است، جایی که تنش های داخلی و مداخلات خارجی، این کشور را به آستانه یک درگیری بزرگ تر سوق داده است، - از سوی دیگر، تصاویر ماهواره ای از ساخت یک فرودگاه جدید در جزیره زقر در دریای سرخ، در نزدیکی مرز اریتره، حکایت دارد.

این پروژه، با حمایت مالی و لجستیکی امارات، یک باند 2000 متری برای عملیات نظامی و نظارت بر باب المندب ایجاد کرده است.

گزارش ها نشان می دهد امارات پروژه مشابهی را در جزیره عبدالکوری (سوکوترا) تکمیل کرده، که با پیام I LOVE UAE در تصاویر ماهواره ای، نفوذ ابوظبی را به رخ می کشد.

این زیرساخت ها نه تنها زنجیره تأمین تسلیحاتی انصارالله از ایران را تهدید می کنند، بلکه توانایی مخالفان برای عملیات هوایی و دریایی را تقویت می کنند.

حمله مشکوک پهپادی به کشتی MV Falcon، حامل گاز مایع، در 18 اکتبر در خلیج عدن (113 مایل جنوب شرقی عدن) نیز به نیروهای طارق عفاش، برادرزاده علی عبدالله صالح و فرمانده نیروهای نخبه در عدن، نسبت داده شده است.

این حمله، که توسط UKMTO و نیروی دریایی اتحادیه اروپا (Aspides) گزارش شد، دو خدمه را مفقود و کشتی را دچار آتش سوزی کرد.

حوثی ها مسئولیت را رد کردند،اما برخی گزارش ها به نقش عفاش با حمایت امارات اشاره دارند.


برچسب ها: تصاویر ماهواره ای - دریای سرخ - ماهواره - امارات - آستانه - تصاویر - عملیات
آخرین اخبار سرویس:

یمن در آستانه جنگ بزرگ: آیا دریای سرخ میدان نبرد بعدی است؟

یمن در آستانه جنگ بزرگ: آیا دریای سرخ میدان نبرد بعدی است؟