مطالب مرتبط:
انتقاد روزنامه اطلاعات از حکم حبس برای زینب موسوی بخاطر اهانت به فردوسی/شاملو هم علیه فردوسی حرف زد، چون سوادش را نداشت
انتقاد از حکم حبس برای زینب موسوی بخاطر اهانت به فردوسی: شاملو هم انتقاد کرده بود
زینب موسوی فکر می کرد با بدگفتن به فردوسی فالوئرش بیشتر می شود و پول بیشتری در می آورد
خبر جدید ؛ انتقاد «اطلاعات» از حکم حبس برای زینب موسوی
انتقاد از حکم حبس برای زینب موسوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آبان 1404 ساعت 09:002025-11-17سياسي

چرا شاملو مثل زینب موسوی محاکمه نشد؟!


خانم زینب موسوی، طنزپرداز فضای مجازی، سخنانی ناشایست گفت، پاسخ شایسته از مردم خردمند ایران دریافت کرد و حکمی عجیب از دستگاه قضا گرفت.

در این ماجرا برای چندصدمین یا چند هزارمین بار معلوم شد که شاهنامه، - به گزارش تابناک به نقل از روزنامه اطلاعات؛ سیدمسعود رضوی نوشت: از سوی خبرگزاری قوه قضا اعلام شده که: زینب موسوی به خاطر شوخی با ابوالقاسم فردوسی به 6 ماه حبس تعزیری و تهیه رساله زیر نظر بنیاد فردوسی محکوم شده است.

تنها این هم نیست: متهم موظف است تحت نظارت بنیاد فردوسی و با راهنمایی یک استاد مورد تأیید این بنیاد طی مدت شش ماه، یک رساله اجباری در زمینه هایی مانند جایگاه فردوسی در هویت و فرهنگ ملی ایران، اهمیت شاهنامه فردوسی در فرهنگ و ادب پارسی و.

تدوین و از آن دفاع کند.

در ادامه هم بر حکم افزوده شده است: متهم مکلّف است حداقل به میزان 120 ساعت با هماهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مدیریت آموزش و پرورش، دوره های قصه گویی خود را با استفاده از ظرفیت های شاهنامه فردوسی در مدارس یا مراکز فرهنگی کم برخوردار (یعنی فقیر) اجرا کند و مستندات آن را به اجرای احکام ارائه نماید.

نگارنده که قریب سی چهل سال است در این حرفه قلم زده و خبر و گزارش و تحلیل خوانده ام، از درک برخی مسائل، نظیر حکمت چنین احکام قضایی عاجزم.


برچسب ها: فردوسی - بنیاد فردوسی - کانون پرورش فکری کودکان - کودکان و نوجوانان - ابوالقاسم فردوسی - کانون پرورش فکری - بنیاد
آخرین اخبار سرویس:

چرا شاملو مثل زینب موسوی محاکمه نشد؟!

چرا شاملو مثل زینب موسوی محاکمه نشد؟!