|
| سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 13:552025-11-11سياسي
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نوشت: پیامی به آمریکا داده نشده است، اما واضح است که ایرانی ها همواره در پی لغو تحریم ها هستند.
- به گزارش جماران؛ علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نوشت: پیامی به آمریکا داده نشده است، اما واضح است که ایرانی ها همواره در پی لغو تحریم ها هستند.
کسی می تواند بگوید ما خواهان تحریم ها هستیم؟ تمامی اهداف دولت و دیپلماسی بر لغو تحریم ها متمرکز است.
دلیل ارسال نکردن پیام هم این است که پیش تر مذاکراتی انجام شده بود و طرف مقابل حاضر به توافق نشده است.
برچسب ها: لغو تحریم ها -
دبیر شورای عالی امنیت ملی -
تحریم ها -
لغو تحریم -
شورای عالی امنیت ملی -
علی لاریجانی -
تحریم |
آخرین اخبار سرویس:
|
علی لاریجانی: تمامی اهداف دولت و دیپلماسی بر لغو تحریم ها متمرکز است/ پیامی به آمریکا داده نشده، اما ایرانی ها همواره در پی لغو تحریم ها هستند
علی لاریجانی: تمامی اهداف دولت و دیپلماسی بر لغو تحریم ها متمرکز است/ پیامی به آمریکا داده نشده، اما ایرانی ها همواره در پی لغو تحریم ها هستند
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.