مطالب مرتبط:
خدمات درمانی به بیماران دیالیزی ثابت تایباد متوقف شد
شهادت 900 نفر در غزه به دلیل تأخیر در دریافت خدمات درمانی
شهادت 900 نفر در غزه به دلیل تأخیر در دریافت خدمات درمانی
درمان رایگان بیماران در اندیمشک
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره مرگ بیماران غزه به دلیل تأخیر در درمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آبان 1404 ساعت 11:102025-11-16پزشكي

توقف خدمات درمانی دولتی به بیماران دیالیزی ثابت در تایباد


خدمات درمانی دولتی به بیماران دیالیزی ثابت در تایباد متوقف شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ،مدیر شبکه بهداشت و درمان تایباد گفت: تنها واحد دیالیز بیمارستان خاتم الانبیا (ص) این شهر با گذشت 21 ماه از فعالیت رسمی آن، از روز گذشته ارائه خدمات به بیماران ثابت این بخش را متوقف و تعطیل کرد.

  دکتر سودابه نکوهی افزود: کمبود اعتبارات، عدم نقدینگی لازم و هزینه های بالا منجر به تعطیلی موقت این واحد درمانی شد.

  او اضافه کرد: بخش دیالیز بیمارستان خاتم الانبیا (ص) تایباد ماهانه افزون بر 20 میلیارد ریال هزینه دارد که تامین آن برای حوزه بهداشت و درمان شهرستان امکانپذیر نیست.

  مدیر شبکه بهداشت و درمان تایباد اظهار کرد: هم اینک فقط بیماران نیاز به دیالیز اورژانسی با تشخیص پزشکان متخصص می توانند از این بخش استفاده کنند.

  نکوهی با اشاره به این که تایباد 82 بیمار دیالیزی دارد، گفت: پیش از این 46 بیمار دیالیزی تایباد خدمات خود درمانی مورد نیاز خود را از بخش دیالیز بیمارستان این شهر دریافت می کردند و 36 بیمار نیز به تنها مرکز بخش خصوصی این منطقه مراجعه می کنند.

  وی افزود: بخش دیالیز بیمارستان شهر تایباد که بهمن ماه سال 1402 با 300 متر زیربنای مفید به بهره برداری رسید، از مهمترین مطالبات بیماران دیالیزی این شهرستان بود.


برچسب ها: مدیر شبکه بهداشت و درمان - بهداشت و درمان - تایباد - شبکه بهداشت و درمان - مدیر شبکه بهداشت - دیالیز - درمان
آخرین اخبار سرویس:

توقف خدمات درمانی دولتی به بیماران دیالیزی ثابت در تایباد

توقف خدمات درمانی دولتی به بیماران دیالیزی ثابت در تایباد