مطالب مرتبط:
بیمارستان تأمین اجتماعی مهاباد تا پایان سال آینده افتتاح می شود
موزه هنرهای معاصر: «به آینده سپرده شد»/ مرور پنجاه سال فعالیت هنری بهرام دبیری
وزیر اقتصاد در حاشیه هیئت دولت: بودجه سال آینده تورمی نخواهد بود/ سه محور برنامه های دولت برای مردمی سازی اقتصاد
افتتاح مجتمع آموزشی شهدای خدمت شهرستان بهارستان
یارانه نقدی تا پایان امسال منظم و ماهیانه پرداخت خواهد شد/ احتمال تغییر از سال آینده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آبان 1404 ساعت 11:252025-11-06اجتماعي

فرماندار ورامین: نیاز آموزشی شهرستان تا سه سال آینده با احداث 27 مدرسه تأمین می شود


فرماندار ویژه شهرستان ورامین از اجرای برنامه سه ساله احداث 27 مدرسه جدید در این شهرستان خبر داد و گفت: با بهره برداری از این طرح ها، نیاز آموزشی منطقه به طور کامل برطرف می شود.

- فرماندار ورامین: نیاز آموزشی شهرستان تا سه سال آینده با احداث 27 مدرسه تأمین می شود ایسنا/تهران فرماندار ویژه شهرستان ورامین از اجرای برنامه سه ساله احداث 27 مدرسه جدید در این شهرستان خبر داد و گفت: با بهره برداری از این طرح ها، نیاز آموزشی منطقه به طور کامل برطرف می شود.

حسین عباسی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس برآورد تعداد دانش آموزان شهرستان، احداث 27 مدرسه جدید برای ورامین تکلیف شده است که طی سه سال آینده ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت.

وی افزود: تاکنون 11 مدرسه با مشارکت خیرین و اداره نوسازی مدارس در حال احداث است و 16 مدرسه دیگر نیز در قالب نهضت مدرسه سازی در دستور کار قرار دارد.

از این تعداد، پنج مدرسه را شهرداری ورامین تعهد کرده که دو پروژه آن وارد مرحله اجرایی شده است.

عباسی ادامه داد: در بخش مصلحت های اجتماعی نیز با حمایت افراد توانمند، امروز نخستین تفاهم نامه ساخت مدرسه به امضا رسید و پس از ارائه نقشه ها از سوی اداره نوسازی، عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.


برچسب ها: شهرستان - مدرسه - فرماندار - احداث - ورامین - شهرستان ورامین - سال آینده
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار ورامین: نیاز آموزشی شهرستان تا سه سال آینده با احداث 27 مدرسه تأمین می شود

فرماندار ورامین: نیاز آموزشی شهرستان تا سه سال آینده با احداث 27 مدرسه تأمین می شود