مطالب مرتبط:
پزشکیان: مشکلات مردم باید با محوریت مساجد و ائمه جماعت رفع شود
رفع چالش ترافیکی رشت، پیگیری مسئولین را میطلبد/کاهش مشکلات معیشتی مردم با اجرای کالابرگ
تشدید سیاست های ضد اسلامی صهیونیست ها در قدس؛ از ممنوعیت اذان تا فشار بر ائمه مساجد
بسته شهروند خبر نگار فرصتی برای روایتگری مردم از مشکلات
در برابر مردم پاسخگو هستیم و تلاش می کنیم هیچ گاه شرمنده مردم نشویم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 آبان 1404 ساعت 17:252025-10-23سياسي

تلاش کنیم مشکلات همه مردم با هر طرز تفکری با محوریت مساجد و کمک ائمه جماعت رفع شود


مسجد نقشی اساسی در برطرف کردن معضلات و مشکلات مردم دارد باید تلاش کنیم مشکلات محلات و مردم با هر سلیقه و طرز تفکری با محوریت مسجد و کمک روحانیون و ائمه جماعت رفع شود؛ - رییس جمهور درجمع نخبگان قومی، دینی و مذهبی آذربایجان غربی: تلاش کنیم مشکلات همه مردم با هر طرز تفکری با محوریت مساجد و کمک ائمه جماعت رفع شود رییس جمهور گفت: مسجد نقشی اساسی در برطرف کردن معضلات و مشکلات مردم دارد باید تلاش کنیم مشکلات محلات و مردم با هر سلیقه و طرز تفکری با محوریت مسجد و کمک روحانیون و ائمه جماعت رفع شود؛ در این صورت راست که آمریکا و اسراییل هیچ غلطی نمی توانند علیه کشورمان بکنند.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ دکتر مسعود پزشکیان در ادامه برنامه های سفر به آذربایجان غربی، در نشست با جمعی از نخبگان قومی، دینی و مذهبی استان، با اشاره به اینکه دین برای خدمت و وسیله ای برای رحمت، مغفرت و بخشش مردم است، اظهار داشت: نمی توان در جامعه نسبت به آحاد مختلف مردم بی تفاوت باشیم و رفتار صادقانه ای با آنها نداشته باشیم.

اگر در جامعه مشکلی وجود دارد، ما مقصر هستیم که نتوانستیم به وعده هایمان صادقانه عمل کنیم.

رییس جمهور مسجد را محور اصلی خدمت به مردم در محلات معرفی کرد و گفت: مسجد نقشی اساسی و مهم در برطرف کردن معضلات و مشکلات مردم دارد.


برچسب ها: مشکلات - آذربایجان - محوریت - مردم - مشکلات مردم - رییس جمهور - مسجد
آخرین اخبار سرویس:

تلاش کنیم مشکلات همه مردم با هر طرز تفکری با محوریت مساجد و کمک ائمه جماعت رفع شود

تلاش کنیم مشکلات همه مردم با هر طرز تفکری با محوریت مساجد و کمک ائمه جماعت رفع شود