مطالب مرتبط:
انتقال 14 واحد کارگاه ضایعاتی کرمان به اماکن استاندارد شهرداری
تدوین استاندارد جدید ارزیابی کیفیت و ایمنی محصولات نانوفوتونیکی
نشان استاندارد، نقش مهمی در جلب اعتماد مردم به مصرف کالاها دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 12:552025-10-29اقتصادي

«استاندارد» محدودکننده نیست


رییس پژوهشگاه استاندارد کشور از نقش استاندارد در افزایش تولید ناخالص داخلی یاد کرد و گفت: استاندارد محدوده کننده نیست.

- رییس پژوهشگاه استاندارد: استاندارد محدودکننده نیست ایسنا/کرمانشاه رییس پژوهشگاه استاندارد کشور از نقش استاندارد در افزایش تولید ناخالص داخلی یاد کرد و گفت: استاندارد محدوده کننده نیست.

مجد جوانمرد، روز چهارشنبه هفتم آبان، در مراسم تجلیل از واحدهای نمونه استاندارد استان کرمانشاه، با اشاره به اهمیت و نقش استاندارد در اقتصاد و تولید کشور، افزود: استاندارد به افزایش تولیدناخالص داخلی کمک می کند.

بر اساس آمارها به اندازه هر یک درصد افزایش استاندارد میزان تولید ناخالص داخلی یک دهم درصد افزایش می یابد و این بدان معنا است که اگر بنا داریم به رشد اقتصادی هشت درصدی برسیم، باید بر حوزه استاندارد بیشتر تمرکز کنیم.

وی با تاکید بر اینکه استاندارد نه تنها محدودکننده نیست بلکه به رشد تولید کمک می کند، اظهار کرد: وقتی استاندارد رعایت شود، هم مصرف کننده و هم تولیدکننده راضی خواهند بود و هم صادرات رونق می گیرد.

به گفته رییس پژوهشگاه استاندارد کشور، توجه به استاندارد نه تنها سهم ما را از بازارهای جهانی گسترش می دهد، بلکه به رونق اقتصاد کشور نیز کمک خواهد کرد.


برچسب ها: استاندارد - استان - پژوهشگاه استاندارد - تولید ناخالص داخلی - افزایش تولید - افزایش - تولید
آخرین اخبار سرویس:

«استاندارد» محدودکننده نیست

«استاندارد» محدودکننده نیست