مطالب مرتبط:
گلایه معلولان از بی توجهی مدیریت شهری به تردد آسان در معابر تهران
حمایت همه جانبه شهروندان مونیخ برای میزبانی المپیک
کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گرد و غبار برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد
حمایت همه جانبه شهروندان مونیخ برای میزبانی المپیک
عامل انسانی،علت بیش از 90 درصد تلفات تصادفات درون شهری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1404 ساعت 11:102025-10-28اقتصادي

گلایه شهروندان کرمانی از کمبود اتوبوسهای درون شهری


رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر کرمان گفت: شهر کرمان امروز به حداقل 400 دستگاه اتوبوس نیاز دارد، اما تنها 100 دستگاه فعال هستند و همین موجب نارضایتی عمومی شده است.

- رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر کرمان گفت:800 میلیارد تومان از بودجه عمرانی صرف تقویت حمل ونقل عمومی و خرید اتوبوس شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان ،منصور ایرانمنش در نشست با اصحاب رسانه گفت: با وجود نوسازی بخشی از ناوگان، تعداد کلی به نصف کاهش پیدا کرده است، شهر کرمان امروز به حداقل 400 دستگاه اتوبوس نیاز دارد، اما تنها 100 دستگاه فعال هستند و همین موجب نارضایتی عمومی و افزایش ترافیک شهری شده است.

ایرانمنش بیان کرد:در سال جاری با پیگیری های انجام شده، 30 دستگاه اتوبوس خریداری شده و 25 دستگاه دیگر نیز در مرحله پرداخت یارانه و تحویل از سوی دولت است.

رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر کرمان گفت: در مجموع 800 میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی امسال برای بهبود ناوگان حمل ونقل عمومی تخصیص پیدا کرده است اما تا رسیدن به استاندارد شهرهای هم تراز فاصله زیادی داریم.

وی بیان کرد: مردم زمانی از اتوبوس استفاده می کنند که احساس کنند سرویس دهی منظم است.


برچسب ها: شورای اسلامی شهر کرمان - رییس کمیسیون عمران - شورای اسلامی شهر - شهر کرمان - کمیسیون عمران - دستگاه - کرمان
آخرین اخبار سرویس:

گلایه شهروندان کرمانی از کمبود اتوبوسهای درون شهری

گلایه شهروندان کرمانی از کمبود اتوبوسهای درون شهری