مطالب مرتبط:
اختتامیه جشنواره تئاتر فارس و اهدای تندیس و جوایز به نمایش های برتر
اختتامیه جشنواره تئاتر هرمزگان
عناوین برتر دو اثر از کیش در سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
پیراهن پرحاشیه صدف اسپهبدی در اختتامیه جشنواره فیلم شهر!
خبر های ورزشی 24 آبان کهگیلویه و بویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آبان 1404 ساعت 11:402025-11-16فرهنگي

اختتامیه سی و هفتمین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان


با رای داوران نمایش پرخواب چشم به کارگردانی مهرداد علی پور راهی جشنواره تئاتر فجر شد.

- اختتامیه سی و هفتمین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان با رای داوران نمایش پرخواب چشم به کارگردانی مهرداد علی پور راهی جشنواره تئاتر فجر شد.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در آیین اختتامیه تئاتر کهگیلویه و بیراحمد که در سالن اجتماعات آزادی شهر دگنبدان برگزار شد گفت: در مرحله اول 9 گروه تمایشی از سراسر استان با 200 هنر مند با هم رقابت کردند که پس از ارزیابی و داوری 5 اثر به مرحله نهایی راه یافتند.

امین درخشان با بیان اینکه مرحله نهایی این جشنواره از 21 تا 24 آبان ماه جاری در دوگنبدان برگزار شد افزود: در پایان این جشنواره نمایش پرخواب چشم به نویسندگی رضا گشتاسب و کارگردانی مهرداد علی پور با رأی هیأت داوران به عنوان اثر منتخب، راهی جشنواره تئاتر فجر شد.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی هم در این آیین گفت: کار هنرمند ارزشمند است و هرگاه هنرمند خاموش شود، جامعه هم خاموش خواهد شد و امیدواریم آن روز نباشد که این خاموشی به سوی هنرمندان برود.

غلامرضا تاجگردون با انتقاد از نبود زیرساخت های فرهنگی در استان افزود: هنرمندان استان به شدت از نبود زیرساخت نگ


برچسب ها: جشنواره - جشنواره تئاتر فجر - کهگیلویه - کارگردانی - تئاتر - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی - اختتامیه
آخرین اخبار سرویس:

اختتامیه سی و هفتمین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان

اختتامیه سی و هفتمین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان