مطالب مرتبط:
تصاویر/ بازدید دانش آموزان هنرستانی قم از مناطق عملیاتی جنوب
پویش «من می نویسم»؛ زمینه ساز شکوفایی استعدادهای دانش آموزان شاهد
بازدید جمعی از دانش آموزان مدارس از کتابخانه مرکزی یاسوج
عزیمت دانش آموزان به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس
معاون وزیر آموزش و پرورش: تنبیه بدنی دانش آموزان پیگرد قانونی دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آبان 1404 ساعت 14:252025-11-16سياسي

ضرورت هم افزایی دستگاه ها برای صیانت از دانش آموزان خوزستان


معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: باید از ظرفیت همه شهرستان ها در پیشبرد طرح های مراقبتی دانش آموزان بهره گرفت.

- ضرورت هم افزایی دستگاه ها برای صیانت از دانش آموزان خوزستان معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: باید از ظرفیت همه شهرستان ها در پیشبرد طرح های مراقبتی دانش آموزان بهره گرفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حبیب الله فضل الله پور در جلسه نماد دانش آموزی با اشاره به ضرورت توجه عملی به مسائل اجتماعی اظهار کرد: در حوزه آموزش وپرورش باید از ظرفیت فرمانداران در شهرستان ها استفاده شود و مبتنی بر محتوای برنامه های عملیاتی، اقدامات اجرایی به طور هدفمند دنبال شود.

وی افزود: لازم است در تمامی بخش ها و شهرستان ها شورای آموزش وپرورش به صورت منظم و مستمر برگزار و بر روند اجرای مصوبات آن نظارت شود تا تصمیمات این شورا اثرگذاری واقعی بر وضعیت دانش آموزان داشته باشد.

فضل الله پور با تأکید بر ضرورت توجه به جغرافیای پراکندگی آسیب ها در استان گفت: اقدامات مداخله ای باید با بهره گیری از جدیدترین روش های آموزشی و روان شناختی اجرا شود تا پاسخگوی نیاز های واقعی دانش آموزان در مناطق مختلف باشد.


برچسب ها: دانش آموزان - شهرستان ها - هم افزایی دستگاه ها - خوزستان - استانداری خوزستان - شهرستان - آموزش وپرورش
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت هم افزایی دستگاه ها برای صیانت از دانش آموزان خوزستان

ضرورت هم افزایی دستگاه ها برای صیانت از دانش آموزان خوزستان