مطالب مرتبط:
لقب جدید بیرانوند در فضای مجازی ترند شد
لقب جدید بیرانوند در فضای مجازی ترند شد
طرح | فضای مجازی، فرصت یادگیری
فیلم | نقش فضای مجازی در ایجاد ناامیدی
تصویر دیده نشده از هادی چوپان در فضای مجازی سوژه شد + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آبان 1404 ساعت 20:052025-11-16حوادث

دستگیری عامل ساخت و ارسال رسید های جعلی در فضای مجازی


رییس پلیس فتا گیلان ازشناسایی و دستگیری فردی 17 ساله که با ارسال رسید های جعلی بانکی در شبکه های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، - دستگیری عامل ساخت و ارسال رسید های جعلی در فضای مجازی رییس پلیس فتا گیلان ازشناسایی و دستگیری فردی 17 ساله که با ارسال رسید های جعلی بانکی در شبکه های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می کرد، خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، سرهنگ نقی مهر گفت: متهم با ارسال رسید واریز وجه جعلی به مبلغ یک میلیارد ریال در سایت های آگهی محور اقدام به خرید کالا ازطریق کلاهبرداری کرده که موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی با بیان اینکه با تحقیقات تخصصی و هماهنگی قضایی، مشخص شد فردی ناشناس با حضور در نشانی اعلامی شاکی در یکی از شهر های استان، کالا را تحویل گرفته است افزود: کارشناسان با انجام رصد اطلاعاتی به سرنخ هایی دست یافتند که با ادامه تحقیقات و بررسی های بیشتر توسط کارشناسان پلیس فتا طی عملیات غافلگیرانه مأموران، متهم اصلی در یکی از شهرستان های استان شناسایی و دستگیر شد.

رییس پلیس فتای گیلان با اشاره به اینکه مشخص شد فردی ناشناس با حضور در نشانی اعلامی شاکی در یکی از شهر های استان، کالا را تحویل گرفته است گفت: کارشناسان با انجام رصد اطلاعاتی به


برچسب ها: کلاهبرداری - شبکه های اجتماعی - دستگیری - ارسال - رییس پلیس فتا - جعلی - فضای مجازی
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری عامل ساخت و ارسال رسید های جعلی در فضای مجازی

دستگیری عامل ساخت و ارسال رسید های جعلی در فضای مجازی