مطالب مرتبط:
معاون رییس جمهور: آزمون استخدامی جدید نیمه دوم سال برگزار می شود
سفر معاون رییس جمهور به بوشهر
رییس جمهور فردا به استان کردستان سفر می کند
رییس جمهور فردا به استان کردستان سفر می کند
رییس جمهور کشور فردا در استان کردستان حضور می یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آبان 1404 ساعت 08:302025-11-06سياسي

بررسی مسائل اداری و استخدامی استان بوشهر در دستور کار معاون رییس جمهور


معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: هدف اصلی از سفر به استان بوشهر، بررسی میدانی مسائل و مشکلات اداری و تصمیم گیری برای بهبود نظام اداری استان است.

- بررسی مسائل اداری و استخدامی استان بوشهر در دستور کار معاون رییس جمهور معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: هدف اصلی از سفر به استان بوشهر، بررسی میدانی مسائل و مشکلات اداری و تصمیم گیری برای بهبود نظام اداری استان است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ علاءالدین رفیع زاده در بدو ورود به استان بوشهر با بیان اینکه هدف سفر های استانی، آشنایی نزدیک با مسائل و مشکلات اجرایی استان هاست، اظهار داشت: در این سفر تلاش می کنیم با بازدید از چند طرح اجرایی و برگزاری جلسه شورای اداری استان، مهم ترین چالش های نظام اداری بوشهر را مورد بررسی قرار دهیم و برای حل آنها تصمیم های مناسبی گرفته شود.

وی افزود: در این سفر، یکی از محور های اصلی، بررسی موضوع ساختار اداری و وضعیت نیروی انسانی دستگاه های اجرایی استان است تا بتوانیم از نزدیک مشکلات موجود در شهرستان ها و واحد های عملیاتی را شناسایی و در خصوص تأمین نیروی انسانی تصمیم گیری کنیم.


برچسب ها: معاون رییس جمهور - استان بوشهر - اداری - استان - مسائل و مشکلات - رییس جمهور - بوشهر
آخرین اخبار سرویس:

بررسی مسائل اداری و استخدامی استان بوشهر در دستور کار معاون رییس جمهور

بررسی مسائل اداری و استخدامی استان بوشهر در دستور کار معاون رییس جمهور