مطالب مرتبط:
چشم پوشی بر نسل کشی؛ استاندرد دوگانه شورای امنیت
شورای امنیت سازمان ملل تحریم های یمن را تمدید کرد
مفاد پیش نویس قطعنامه جدید علیه ایران چیست؟؛ اجرای مفاد تمامی قطعنامه های مرتبط شورای امنیت از جمله قطعنامه های 2006،2007، 2008، 2010
تمدید یک ساله تحریم های یمن در شورای امنیت
تمدید یکساله تحریم در شورای امنیت علیه یمن؛ چین و روسیه از رای دادن امتناع کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آبان 1404 ساعت 20:152025-11-15بين الملل

چشم پوشی بر نسل کشی؛ استاندارد دوگانه شورای امنیت


محمد الفرح عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: شورای امنیت سالهاست چشم خود را بر نسل کشی در غزه بسته و به بستری برای تقسیم منافع غرب تبدیل شده است.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، محمد الفرح عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به قطعنامه اخیر شورای امنیت علیه یمن اظهار داشت: در حالی که غزه دو سال است با محاصره و بمباران سلاح های آمریکایی و غربی در معرض نسل کشی قرار گرفته و مردم یمن نیز ده سال است که در محاصره هستند، شورای امنیت با مصوبه خود بدترین نمونه از استاندارد های دوگانه را از خود به نمایش می گذارد.

محمد الفرح افزود:شورای امنیت سال هاست که چشم خود را بر جنایات نسل کشی در غزه بسته و از صهیونیست ها حمایت می کند تا عطش خون ریزی اش فروکش کند، این نهاد همچنین بدون هرگونه وجاهت اخلاقی و قانونی در حال توجیه محاصره و تعدی به یمن است.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تصریح کرد: شورای امنیت به بستری برای تقسیم منافع غرب تبدیل شده است به طوری که حقوق بشر به عنوان حقوق بشر غربی تعریف می شود و منافع بین المللی صرفاً به منافع واشنگتن تقلیل می یابد.

وی تاکید کرد: بدتر از همه، روی آوردن برخی از سازمان های بین المللی در یمن به اقدامات خطرناکی است که به مرحله جاسوسی به نفع دشمن اسراییلی تحت پوشش فعالیت های بشر


برچسب ها: شورای امنیت - دفتر سیاسی - جنبش انصارالله - نسل کشی - شورای - امنیت - انصارالله یمن
آخرین اخبار سرویس:

چشم پوشی بر نسل کشی؛ استاندارد دوگانه شورای امنیت

چشم پوشی بر نسل کشی؛ استاندارد دوگانه شورای امنیت