مطالب مرتبط:
هنر آیینی؛ ریشه در دیروز، بیانی برای امروز / روایت «ثریا غبیشی» برگزیده چهارم مسابقه عکس وفیلم شفقنا
تصاویر /نشست صمیمی رییس مجلس با اندیشمندان دینی، اساتید دانشگاه و نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی پاکستان - اسلام آباد
رمان نویس زن گروسی ادبیات بومی دیار بیجار را به میراثی زنده تبدیل نمود
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
مطالبه گری خوزستانی ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 07:452025-11-08فرهنگي

شاعر خوزستانی: ادبیات آیینی و دینی مناسبتی نیست


یک شاعر خوزستانی با بیان این که شعر و داستان آیینی با موضوعات دینی نباید تنها در مناسبت های دینی منتشر شوند، گفت: ادبیات آیینی و دینی در طول سال و در زندگی روزمره باید ساری و جاری باشد.

- ایسنا/خوزستان یک شاعر خوزستانی با بیان این که شعر و داستان آیینی با موضوعات دینی نباید تنها در مناسبت های دینی منتشر شوند، گفت: ادبیات آیینی و دینی در طول سال و در زندگی روزمره باید ساری و جاری باشد.

مصطفی بوعذار در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اهمیت فعالیت های انجمن های ادبی در برخی از شهرستان های استان، اظهارکرد: برخی محافل بسیار موثر و جریان ساز هستند که باید مورد حمایت جدی متولیان فرهنگی قرار بگیرند.

او ابتکار خوب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری محافل شعرخوانی ویژه ایام فاطمیه را حرکتی درست و ضروری دانست و ادامه داد: ساماندهی انجمن های ادبی امری مهم است که از سال های قبل مورد غفلت قرار گرفته و به تبع آن ساماندهی جشنواره های استان نیازمند عزم جدی معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان است.

دبیر انجمن ادبی خوزخندن همچنین در خصوص برخی انجمن های راکد و غیر فعال نیز گفت: این گونه انجمن هایی که فقط در حد یک نام هستند باید تعیین تکلیف شوند.


برچسب ها: شاعر خوزستانی - مناسبت های دینی - دینی - انجمن های ادبی - آیینی - خوزستانی - زندگی روزمره
آخرین اخبار سرویس:

شاعر خوزستانی: ادبیات آیینی و دینی مناسبتی نیست

شاعر خوزستانی: ادبیات آیینی و دینی مناسبتی نیست