مطالب مرتبط:
از اینکه مربی آبی ها هستم خوشحالم!
از اینکه مربی آبی ها هستم خوشحالم!
از اینکه مربی آبی ها هستم خوشحالم!
چشم امید استقلال به دادگاه CAS/ پنجره آبی ها باز می شود؟
خبر فوق بد برای آبی ها: ستاره استقلال دو بازی حساس را از دست می دهد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1404 ساعت 10:452025-10-24اقتصادي

استقبال از ذرت علوفه ای در سملقان برای مقابله با کم آبی


تغییر الگوی کشت به سمت ذرت علوفه ای، دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت راهبردی است که مردم منطقه درک کرده اند.

- استقبال از ذرت علوفه ای در سملقان برای مقابله با کم آبی تغییر الگوی کشت به سمت ذرت علوفه ای، دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت راهبردی است که مردم منطقه درک کرده اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، برای توسعه کشت های کم مصرف، برنامه جایگزینی محصولات علوفه ای با محصولاتِ با نیاز آبی بالا، با هدف افزایش بهره وری آب در هر مترمکعب و تأمین پایدار علوفه برای دامداران استان در حال اجراست.

موفقیت های فردی مانند آقای محزون در روستای ملاحسن سملقان، به سرعت به یک حرکت جمعی تبدیل شده است.

امروز، آمارها از استقبال گسترده کشاورزان حکایت دارد: سطح زیر کشت سورگوم علوفه ای در کل شهرستان، به 12 هکتار رسیده است که در کل استان خراسان شمالی،  70 هکتار است.

این 12 هکتار، تنها یک عدد نیست؛ بلکه نشان دهنده تغییر نگاه کشاورزان منطقه به سمت گیاهان علوفه ای کم آب طلب است.

تغییر الگوی کشت، دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت راهبردی است و پایداری بخش دامداری و کشاورزی منطقه را در مقابل چالش های آبی تضمین می کند.


برچسب ها: ذرت علوفه ای - علوفه - تغییر الگوی کشت - استقبال - الگوی کشت - راهبردی - افزایش بهره وری
آخرین اخبار سرویس:

استقبال از ذرت علوفه ای در سملقان برای مقابله با کم آبی

استقبال از ذرت علوفه ای در سملقان برای مقابله با کم آبی