مطالب مرتبط:
آیین آزادی 14 زندانی محکوم به قصاص در دادستانی تهران برگزار شد
آیین آزادی 14 زندانی محکوم به قصاص برگزار شد
آیین آزادی 14 زندانی محکوم به قصاص برگزار شد
آیین آزادی 14 زندانی محکوم به قصاص برگزار شد
آزادی زندانی محکوم به قصاص با حمایت کانون تخصصی حقوقی خدمت رضوی البرز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آبان 1404 ساعت 15:552025-11-03سياسي

آزادی 14 محکوم به قصاص در تهران


آیین آزادی 14 زندانی محکوم به قصاص استان تهران با حضور دادستان تهران برگزار شد.

- به گزارش ایسنا، قوه قضاییه اعلام کرد: در آستانه ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و در مراسمی با حضور علی صالحی دادستان تهران، یونس طرهانی معاون قضایی رییس کل دادگستری تهران، محمد شهریاری معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه 27، حجت الاسلام احمدعلی فیروزجایی معاون دادستان تهران در امور زندان ها، حجت الاسلام والمسلمین علی نجفی معاون قضایی رییس کل دادگستری استان تهران و رییس شورای حل اختلاف استان و جمعی از مسئولان قضایی، اصحاب رسانه و اولیای دم، 14 زندانی محکوم به قصاص به زندگی بازگشتند.

دادستان تهران: اسلام دین قانون است، اما به گذشت و بخشش تاکید دارد علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران در این آیین، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات خیران، صلح یاران، سفیران صلح و کارکنان دستگاه قضایی در زمینه برقراری صلح و سازش، اظهار کرد: اسلام دین قانون است و پیامبر گرامی اسلام که رحمت للعالمین است، سختی قانون را شکسته تا جان انسان ها را از طریق صلح و سازش نجات دهد.

وی افزود: قصاص حق طبیعی اولیای دم است و در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است، اما در همان آیات شریف اشاره شده که بهتر است که از این حق گذشت شود و خداوند به اولیای دم پاداش بهشت وعده داده است.


برچسب ها: دادستان تهران - تهران - دادستان - رییس کل دادگستری - قضایی - معاون دادستان - حجت الاسلام
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 14 محکوم به قصاص در تهران

آزادی 14 محکوم به قصاص در تهران