مطالب مرتبط:
شبکه های اجتماعی: ویترین تجمل یا میدان جنگ روانی؟
آمریکا و چین تنها یک اشتباه تا جنگ فاصله دارند
افشای انتقال فناوری نظامی به پکن؛ اف-22 در تیررس موشک های چینی
تأکید بر اهمیت جهاد تبیین و حضور مؤثر رسانه های انقلابی در میدان جنگ روایت ها
چین چگونه جنگ تعرفه ای ترامپ را دور می زند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آبان 1404 ساعت 12:002025-10-27بين الملل

چین با فناوری های نظامی جدید پا به میدان جنگ خواهد گذاشت


شرکت دفاعی دولتی نورینکو چین در ماه فوریه از یک وسیله نقلیه نظامی رونمایی کرد که قادر است به طور خودکار عملیات پشتیبانی رزمی را با سرعت 50 کیلومتر در ساعت انجام دهد.

- چین با فناوری های نظامی جدید پا به میدان جنگ خواهد گذاشت شرکت دفاعی دولتی نورینکو چین در ماه فوریه از یک وسیله نقلیه نظامی رونمایی کرد که قادر است به طور خودکار عملیات پشتیبانی رزمی را با سرعت 50 کیلومتر در ساعت انجام دهد.

این وسیله نقلیه توسط شرکت دیپ سیک (DeepSeek)،که مدل هوش مصنوعی آن افتخار بخش فناوری چین است، نیرو می گیرد.

سگ های رباتیک و دسته های پهپادهای مجهز به هوش مصنوعی گزینه هایی هستند که چین با ادغام هوش مصنوعی دیپ سیک در آنها می تواند پا به دوران جدیدی از جنگ های وابسته به فناوری بگذارد.

به گزارش ایسنا، شرکت دفاعی دولتی نورینکو چین در ماه فوریه از یک وسیله نقلیه نظامی رونمایی کرد که قادر است به طور خودکار عملیات پشتیبانی رزمی را با سرعت 50 کیلومتر در ساعت انجام دهد.

این وسیله نقلیه توسط شرکت دیپ سیک (DeepSeek)،که مدل هوش مصنوعی آن افتخار بخش فناوری چین است، نیرو می گیرد.

به نقل از رویترز، مقامات چین در بیانیه های مطبوعاتی خود، عرضه ی دوربین نورینکو پی60 را به عنوان نمونه ای اولیه از چگونگی استفاده ی پکن از دیپ سیک و هوش مصنوعی برای جبران عقب ماندگی اش در مس


برچسب ها: وسیله نقلیه - هوش مصنوعی - نظامی - فناوری - رونمایی - مصنوعی - شرکت
آخرین اخبار سرویس:

چین با فناوری های نظامی جدید پا به میدان جنگ خواهد گذاشت

چین با فناوری های نظامی جدید پا به میدان جنگ خواهد گذاشت