مطالب مرتبط:
مرگ بیش از 10 هزار نفر در حوادث رانندگی نیمه اول سال
افزایش ثبت ازدواج در 7 ماهه نخست امسال استان همدان
روزی برای تبیین انسجام مردم/ همه نگاه دشمن به صفوف راهپیمایی 13 آبان امسال است
خشکی پاییزه امسال تهران بی سابقه است
ببینید | خشکی پاییزه امسال تهران بی سابقه است / معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای تهران توضیح داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 آبان 1404 ساعت 11:552025-11-04حوادث

فوت بیش از 10 هزار نفر در حوادث رانندگی نیمه اول امسال


بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی کشور از کل تلفات حوادث رانندگی در شش ماهه اول امسال، 8 هزار و 333 نفر مرد و دو هزار و 81 نفر زن بودند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در این مدت استان های تهران با 856، فارس با 803 و خراسان رضوی با 733 فوتی بیشترین و استان های ایلام با 106، کهگیلویه و بویراحمد با 120 و قم با 142 فوتی کمترین تعداد تلفات را داشته اند.

افزایش قابل توجه تلفات تصادفات درون شهری آمار تلفات حوادث رانندگی درون شهری در نیمه نخست امسال، بیشترین میزان افزایش را در مقایسه با تصادفات برون شهری یا روستایی داشته است.

در این مدت دو هزار و 589 نفر در تصادفات درون شهری جان خود را از دست دادند در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل دو هزار و 390 نفر بوده است.

بنابرابن در نیمه نخست امسال شاهد افزایش 8.

3 درصدی تلفات تصادفات درون شهری هستیم.

 آمار تلفات حوادث رانندگی در محور های درون شهری در سال گذشته چهار هزار و 759 نفر بوده کهدر مقایسه با سال قبل از آن 3.

5 درصد کاهش داشته است.

در شش ماهه نخست امسال همچنین هفت هزار و 174 نفر در محور های برون شهری، 597 نفر در مسیر های روستایی و مابقی در سایر مسیر ها جان خود را از دست داده اند.

افراد 39-11 سال، نیمی از تلفات تصادفات بر اساس آمار های سازمان پزشکی قانونی کشور در نیمه نخست امسال متاسفانه 49.


برچسب ها: حوادث رانندگی - تصادفات درون شهری - درون شهری - تلفات - تصادفات - رانندگی - تلفات تصادفات
آخرین اخبار سرویس:

فوت بیش از 10 هزار نفر در حوادث رانندگی نیمه اول امسال

فوت بیش از 10 هزار نفر در حوادث رانندگی نیمه اول امسال