مطالب مرتبط:
افتتاح و بهره برداری از پروژه های اداره کل پست آذربایجان شرقی با حضور وزیر ارتباطات
بهره برداری از پروژه های اداره کل پست آذربایجان شرقی با حضور وزیر ارتباطات
تصاویر/ آیین بهره برداری از پروژه های توسعه ای و هوشمندسازی پست آذربایجان شرقی
استاندار: آذربایجان شرقی می تواند به الگوی ملی اجرای طرح های تحول دیجیتال پستی تبدیل شود
آذربایجان شرقی، پیشتاز تحول هوشمند پست کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آبان 1404 ساعت 10:452025-11-01اقتصادي

70 درصد مصوبات اردیبهشت وزارت ارتباطات در آذربایجان شرقی اجرایی شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نشست بررسی مصوبات جلسه کنترل پروژه طرح های ارتباطی در آذربایجان شرقی تأکید کرد: تحقق بسیاری از طرح های ارتباطی بدون حمایت مدیران استان ممکن نبود و این هم افزایی، - وزیر ارتباطات در نشست بررسی مصوبات جلسه کنترل پروژه طرح های ارتباطی؛ 70 درصد مصوبات اردیبهشت وزارت ارتباطات در آذربایجان شرقی اجرایی شد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نشست بررسی مصوبات جلسه کنترل پروژه طرح های ارتباطی در آذربایجان شرقی تأکید کرد: تحقق بسیاری از طرح های ارتباطی بدون حمایت مدیران استان ممکن نبود و این هم افزایی، نقش مؤثری در توسعه زیرساخت های ارتباطی داشته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز در این نشست با اشاره به رویکرد جدید وزارت ارتباطات برای پیگیری میدانی مصوبات گفت که جلسات مرکزی و استانی به صورت متناوب برگزار می شود تا ضمن ارزیابی روند پیشرفت پروژه ها، موانع اجرایی شناسایی و برطرف شود.

هاشمی یکی از اولویت های مهم وزارتخانه را اتصال مدارس و مراکز درمانی به شبکه پرسرعت اینترنت دانست و افزود که بر اساس تأکید رییس جمهور، این اقدام با محوریت شرکت مخابرات ایران و در هماهنگی کامل با مدیران استانی در دستور کار قرار دارد.


برچسب ها: ارتباطات - آذربایجان شرقی - وزیر ارتباطات - ارتباطات و فناوری - وزارت ارتباطات - مصوبات - آذربایجان
آخرین اخبار سرویس:

70 درصد مصوبات اردیبهشت وزارت ارتباطات در آذربایجان شرقی اجرایی شد

70 درصد مصوبات اردیبهشت وزارت ارتباطات در آذربایجان شرقی اجرایی شد