مطالب مرتبط:
سردار باقری: مسئولیت پذیری مردم نسبت به نظام جمهوری اسلامی بالاست
وزیر خارجه مالی: برخی از بازیگران سیاسی از گروه های تروریستی علیه کشور استفاده می کنند
معاون وزیر کشور: هیچ تفاوتی میان حامیان و رقبای دولت قائل نیستیم
معاون وزیر بهداشت: ارتقای سواد سلامت حلقه گمشده نظام بهداشت و درمان است
معاون وزیر کشور: هیچ تفاوتی میان حامیان و رقبای دولت قائل نیستیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 آبان 1404 ساعت 13:152025-11-13سياسي

معاون سیاسی وزیر کشور: هیچ گروهی نباید از چتر نظام جمهوری اسلامی خارج بماند


معاون سیاسی وزیر کشور با تأکید بر اهمیت نقش فرمانداران و استانداران در انسجام ملی و تقویت سرمایه اجتماعی کشور، گفت: هیچ دوره ای مانند امروز در وزارت کشور این سطح از تجربه و تجمیع نیروهای کارآزموده وجود نداشته است؛ - معاون سیاسی وزیر کشور با تأکید بر اهمیت نقش فرمانداران و استانداران در انسجام ملی و تقویت سرمایه اجتماعی کشور، گفت: هیچ دوره ای مانند امروز در وزارت کشور این سطح از تجربه و تجمیع نیروهای کارآزموده وجود نداشته است؛ بیش از 92 درصد فرمانداران فعلی سابقه مدیریتی مرتبط با وزارت کشور دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از پاد، علی زینی وند در جمع معاونان سیاسی استانداران و فرمانداران مناطق جنوبی کشور در قشم، با بیان اینکه دوره های مسئولیت کوتاه است اما اثرات عملکرد مدیران ماندگار می ماند ، افزود: تفاوت مدیران موفق و ماندگار با دیگران در داشتن ابتکار، نوآوری و فهم درست از شرایط کشور است.

فرمانداری که بتواند در شهرستان خود احساس تعلق و وحدت میان اقشار مختلف مردم ایجاد کند، نامش در ذهن ها باقی می ماند.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به گفتمان دولت چهاردهم با عنوان وفاق ، تصریح کرد: وفاق به معنای استفاده از همه ظرفیت ها و دیدن همه مردم است، نه تقسیم کرسی های مدیریتی بین گروه های ذی نفوذ.


برچسب ها: معاون سیاسی وزیر کشور - فرمانداران - کشور - معاون سیاسی - استانداران - وزارت کشور - سرمایه اجتماعی
آخرین اخبار سرویس:

معاون سیاسی وزیر کشور: هیچ گروهی نباید از چتر نظام جمهوری اسلامی خارج بماند

معاون سیاسی وزیر کشور: هیچ گروهی نباید از چتر نظام جمهوری اسلامی خارج بماند