مطالب مرتبط:
رد قاطع ادعاهای آمریکا علیه ایران در نشست شورای امنیت
رد قاطع ادعاهای آمریکا علیه ایران در نشست شورای امنیت رونویس | اخبار ورزشی
رد قاطع ادعاهای آمریکا علیه ایران در نشست شورای امنیت |
رد قاطع ادعاهای آمریکا علیه ایران در نشست شورای امنیت آفتاب نو | اخبار ورزشی
رد قاطع ادعا های آمریکا علیه ایران در نشست شورای امنیت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آبان 1404 ساعت 07:152025-10-25سياسي

ایران: شورای امنیت نباید مورد سوء استفاده سیاسی قرار گیرد


امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل با بیان اینکه منشور ملل متحد در معرض آزمون جدی به واسطه اقدامات تجاوزکارانه و سوء استفاده سیاسی از سازوکار های آن قرار گرفته است، - امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل با بیان اینکه منشور ملل متحد در معرض آزمون جدی به واسطه اقدامات تجاوزکارانه و سوء استفاده سیاسی از سازوکار های آن قرار گرفته است، گفت: شورای امنیت باید مسولیت خود را بیطرفانه، موثر و بدون رویکرد گزینشی ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی گفت: امروز، منشور ملل متحد که اساس حقوق بین الملل و چندجانبه گرایی را تشکیل می دهد، در معرض آزمونی جدی به واسطه تداوم اقدامات تجاوزکارانه، بی کیفرمانی، و سوء استفاده سیاسی از سازوکار های آن قرار گرفته است.

در این میان، دو نمونه فاحش، مستلزم توجه ویژه شورای امنیت است.

نخست، اقدامات تجاوزکارانه ای که از سوی رژیم صهیونیستی علیه کشور های منطقه، از جمله کشور من، صورت گرفته است.

در تاریخ 13 ژوئن 2025، رژیم صهیونیستی با حمایت مستقیم و مشارکت ایالات متحده آمریکا، جنگی گسترده و بدون هیچ گونه تحریک قبلی علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد.


برچسب ها: سوء استفاده - منشور ملل متحد - سازمان ملل - استفاده - نماینده ایران - سفیر و نماینده دائم ایران - ایروانی
آخرین اخبار سرویس:

ایران: شورای امنیت نباید مورد سوء استفاده سیاسی قرار گیرد

ایران: شورای امنیت نباید مورد سوء استفاده سیاسی قرار گیرد