مطالب مرتبط:
تسلیت معاون اول و معاون حقوقی رییس جمهور به مصطفی تاج زاده
شایعات درباره مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه تکذیب شد
قوه قضاییه تکذیب کرد؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته ایم
قوه قضاییه به خبرسازی علیه مدیران حفاظت اطلاعات واکنش داد
قوه قضاییه به خبرسازی علیه مدیران حفاظت اطلاعات واکنش داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آبان 1404 ساعت 10:352025-11-03سياسي

معاون اول قوه قضاییه: نظام حقوقی ما در مقایسه با تمام نظام های حقوقی سربلند است


از امروز به بعد بایستی با ضابطه زندگی کنید و مراقب رفتار و گفتار خود باشید و با تدبیر و عاقلانه و با حفظ صلابت و استقلال قضایی اقدام کنید و از رویاروی با مسائل پیشرو نهراسید.

- معاون اول قوه قضاییه: نظام حقوقی ما در مقایسه با تمام نظام های حقوقی سربلند است حمزه خلیلی گفت: از امروز به بعد بایستی با ضابطه زندگی کنید و مراقب رفتار و گفتار خود باشید و با تدبیر و عاقلانه و با حفظ صلابت و استقلال قضایی اقدام کنید و از رویاروی با مسائل پیشرو نهراسید.

به نحوی که ضمن توجه به مسائل اطراف خود با رعایت اخلاق حرفه ای سخاوت و متانت خود را در جایگاهی که دارید به منصه نمایش بگذارید.

معاون اول قوه قضاییه گفت: هیچ شأنی از شئونات دارای حساسیت و منزلتی بالاتر از شأن قضاوت نیست.

به گزارش قوه قضاییه، مراسم تحلیف جمعی از کارآموزان قضایی دانشگاه علوم قضایی، دوره 134 استان قم و 33 استان فارس با حضور حجت الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضاییه، موحدی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، سجودی رییس امور کارگزینی قضات، سیدزاده معاون نظارت بر اختیارات تفویضی و امور اجرایی معاونت اول قوه قضاییه، جوهری مدیرکل آموزش قوه قضاییه در محل ستاد مرکزی قوه قضاییه (سالن هفتم تیر) برگزار شد.


برچسب ها: معاون اول قوه قضاییه - قضایی - قوه قضاییه - نظام های حقوقی - معاون اول - حقوقی - نظام حقوقی
آخرین اخبار سرویس:

معاون اول قوه قضاییه: نظام حقوقی ما در مقایسه با تمام نظام های حقوقی سربلند است

معاون اول قوه قضاییه: نظام حقوقی ما در مقایسه با تمام نظام های حقوقی سربلند است