مطالب مرتبط:
واکنش دولت لبنان به تجاوز اشغالگران به بلیدا/ شهادت یک کارمند شهرداری
حزب الله: اسراییل در این کشور تجاوز کرد، انتقام نزدیک است!
حزب الله: «درخواست جوزف عون از ارتش لبنان برای مقابله با تجاوزات اسراییل قابل تقدیر است/تمامی حملات اسراییل با چراغ سبز آمریکا انجام می شود»
شهادت کارمند شهرداری لبنان در حمله نظامی رژیم صهیونیستی
پاکستان: حمله اسراییل به غزه جنایت جنگی است؛ سکوت جامعه جهانی شرم آور!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آبان 1404 ساعت 17:152025-10-30بين الملل

بیانیه حزب الله درباره تجاوز اسراییل به بلده «بلیدا» و شهادت کارمند شهرداری/ دولت باید از سکوت 11 ماهه گذشته عبور کند


حزب الله لبنان در بیانیه ای رسمی، حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به بلده بلیدا را به شدت محکوم کرد و تاکید کرد: دولت باید از سکوت 11 ماهه گذشته عبور کرده و با اتخاذ برنامه ای سیاسی و دیپلماتیک، - به گزارش جماران؛ حزب الله لبنان در بیانیه ای رسمی، حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به بلده بلیدا را به شدت محکوم کرد: دشمن صهیونیستی همچنان به جنایات خود در خاک لبنان ادامه می دهد و با نادیده گرفتن توافقات و قوانین بین المللی، بامداد امروز وارد عمق شهرک مرزی بلیدا شد و با یورش به ساختمان شهرداری، ابراهیم سلامه کارمند شهرداری را در حالی که در خواب بود، به شکلی بی رحمانه به شهادت رساند.

این جنایت وحشیانه بار دیگر چهره ی واقعی رژیم صهیونیستی را که تشنه ی خون و قتل بی دلیل است، آشکار می کند.

این اقدام جنایتکارانه، تنها ساعاتی پس از دیدار فرستاده آمریکایی با مسئولان لبنانی رخ داد که نشان دهنده شراکت و تبانی واشنگتن با تل آویو در این تجاوزات است؛ آمریکا با چراغ سبز خود، پشت هرگونه تصعید و حمله رژیم صهیونیستی ایستاده است.

حزب الله ضمن محکومیت شدید این جنایت، از دولت لبنان و تمامی نیروهای سیاسی می خواهد که موضعی ملی، واحد و قاطع در برابر این تجاوزات اتخاذ کنند.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - حزب الله لبنان - حزب الله - شهرداری - بیانیه - لبنان
آخرین اخبار سرویس:

بیانیه حزب الله درباره تجاوز اسراییل به بلده «بلیدا» و شهادت کارمند شهرداری/ دولت باید از سکوت 11 ماهه گذشته عبور کند

بیانیه حزب الله درباره تجاوز اسراییل به بلده «بلیدا» و شهادت کارمند شهرداری/ دولت باید از سکوت 11 ماهه گذشته عبور کند