مطالب مرتبط:
پیش بینی غبار صبحگاهی و افزایش غلظت آلاینده ها در خوزستان
افزایش ذرات آلاینده در ده شهر خوزستان
تداوم آلودگی در خوزستان/10 شهر در محاصره آلودگی هوا
افزایش دمای تهران در آبان
افزایش نرخ عوارض آزادراه تهران – شمال به 85 هزار تومان – سلام نو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آبان 1404 ساعت 13:102025-10-26اجتماعي

تداوم افزایش غلظت آلاینده ها و غبار صبحگاهی در خوزستان


مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به استقرار جوی نسبتاً پایدار در استان تا اواسط هفته، از افزایش غلظت آلاینده ها و غبار صبحگاهی در شهر های بزرگ و صنعتی خبر داد.

- تداوم افزایش غلظت آلاینده ها و غبار صبحگاهی در خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به استقرار جوی نسبتاً پایدار در استان تا اواسط هفته، از افزایش غلظت آلاینده ها و غبار صبحگاهی در شهر های بزرگ و صنعتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد سبزه زاری در خصوص پیش بینی وضعیت جوی استان اظهار کرد: بررسی نقشه های پیش یابی نشان می دهد که تا روز چهارشنبه هفته جاری، جوی نسبتاً پایداری بر استان حاکم خواهد بود.

وی افزود: در این ایام، پدیده غالب جوی، غبار صبحگاهی و افزایش غلظت آلاینده ها در شهر های بزرگ و صنعتی استان پیش بینی می شود که برای گروه های حساس، نیاز به رعایت توصیه های بهداشتی است.

سبزه زاری به تغییرات دمایی استان اشاره کرد و گفت: طی فردا (دوشنبه)، شاهد کاهش یک تا سه درجه ای دما خواهیم بود و پس از آن، تا روز چهارشنبه تغییرات دمایی محسوس و قابل توجهی در استان رخ نخواهد داد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان همچنین در مورد وضعیت باد و دریا توضیح داد: امروز وزش باد ها در مناطق جنوب شرقی و از روز دوشنبه تا چهارشنبه در مناطق جنوب غربی، غربی و مرکزی در برخ


برچسب ها: افزایش غلظت آلاینده ها - غلظت آلاینده ها - غبار صبحگاهی - غلظت آلاینده - آلاینده ها - مدیرکل هواشناسی خوزستان - آلاینده
آخرین اخبار سرویس:

تداوم افزایش غلظت آلاینده ها و غبار صبحگاهی در خوزستان

تداوم افزایش غلظت آلاینده ها و غبار صبحگاهی در خوزستان