مطالب مرتبط:
ستاره سینما محل برگزاری جدال استقلال- پرسپولیس را تعیین کرد!
سقوط بازیگر طناز سینما و تلویزیون!
ستاره سینما محل برگزاری جدال استقلال- پرسپولیس را تعیین کرد!
زیباترین پسر تاریخ سینما در 70 سالگی درگذشت
ستاره سینما محل برگزاری جدال استقلال- پرسپولیس را تعیین کرد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1404 ساعت 10:202025-10-28فرهنگي

سینما برای من کشف است، نه صرفاً بیان


فیلم کوتاه «ناپیدا» به کارگردانی مصطفی حیدری و نویسندگی مشترک، به چهل ودومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران راه یافت.

- ایسنا/اصفهان فیلم کوتاه ناپیدا به کارگردانی مصطفی حیدری و نویسندگی مشترک، به چهل ودومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران راه یافت.

ناپیدا ، اقتباسی مدرن و شخصی از داستان کوتاه ماه روی آب نوشته یاسوناری کاواباتا، نویسنده ژاپنی و برنده جایزه نوبل ادبیات است.

این فیلم تجربه انسانی دوران کرونا را روایت می کند و به سکوت ها و ناگفته های ناشی از انزوا و مواجهه ناگزیر با دیگری می پردازد.

این اثر با اتکا بر زبان تصویری آرام و مشاهده گرانه، فراتر از یک اقتباس صرف ادبی حرکت کرده و تلاش کرده تا به بیانی شاعرانه و جهانی درباره رابطه و تنهایی دست یابد.

مصطفی حیدری، فیلم ساز و پژوهشگر سینما و مدرس دانشگاه و انجمن سینمای جوان اصفهان در گفت وگو با ایسنا درباره منشأ شکل گیری ایده های خود اظهار کرد: ایده های اولیه معمولاً از ترکیبی از تجربه شخصی، مشاهده زندگی روزمره و گاهی مفاهیم انتزاعی مانند گذر زمان، تنهایی یا حسرت شکل می گیرند.

گاهی یک مکالمه کوتاه یا یک لحظه ساده ذهن او را مشغول می کند و مسیر یک فیلم را مشخص می سازد.


برچسب ها: فیلم کوتاه - فیلم کوتاه تهران - کوتاه - فیلم - برنده جایزه نوبل ادبیات - بین المللی - کارگردانی
آخرین اخبار سرویس:

سینما برای من کشف است، نه صرفاً بیان

سینما برای من کشف است، نه صرفاً بیان