مطالب مرتبط:
تجاوز به دختر معلول 7 ساله در یک مرکز توانبخشی در کلاردشت/ استخوان لگن درسا شکست!
بازماندگان خاموش/گزارشی از آزار جسمی و جنسی یک کودک معلول در یک مرکز توانبخشی در شهر کلاردشت و بررسی وضعیت مراکز نگهداری کودکان معلول
ماجرای کودک آزاری در خانه توانبخشی کلاردشت چه بود
جوابیه سازمان بهزیستی در پی آزار جنسی یک کودک معلول در مرکز توانبخشی کلاردشت
بازماندگان خاموش/گزارش اختصاصی از آزار جسمی و جنسی یک کودک معلول در یک مرکز توانبخشی در شهر کلاردشت و بررسی وضعیت مراکز نگهداری کودکان معلول زیر نظر بهزیستی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1404 ساعت 10:102025-10-28حوادث

ماجرای ضرب و شتم کودک معلول 7 ساله در کلاردشت


بهزیستی مازندران ضمن تایید مواردی از ضرب و شتم کودک معلول هفت ساله به نام «درسا» در کلاردشت اعلام کرد: موسسه متخلف منحل شد.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر، روز های گذشته خبر هایی از آزار جسمی کودک 7 ساله به نام درسا در فضای مجازی باز نشر شد.

در پی آن بر اساس بازبینی فیلم های دوربین های مداربسته و بررسی های میدانی کارشناسان بهزیستی شهرستان و همچنین بازپرس دادگستری، متأسفانه مواردی از ضرب و شتم نسبت به کودک به نام درسا که دارای معلولیت جسمی و ذهنی خفیف بود، از سوی مدیرعامل مؤسسه، مشاهده و تأیید شد.

این موضوع موجب انتقال کودک یادشده ابتدا به بیمارستان کلاردشت و سپس به بیمارستان چالوس جهت درمان گردید.

در همین راستا، پرسنل شریف بیمارستان کلاردشت موضوع را به اورژانس اجتماعی 123 گزارش دادند.

در پی این اتفاق، رییس اداره بهزیستی کلاردشت گزارش را به سرپرست اداره کل بهزیستی استان مازندران ارائه کرد.

سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران بلافاصله تیمی متشکل از معاون امور توانبخشی و رییس اداره حراست را برای پیگیری موضوع و بررسی وضعیت کودک، و همچنین عیادت از او را به شهرستان اعزام و دستور جانمایی سایر مقیمان خانه توانبخشی افراد دارای اختلال هوشی رشدی به یکی دیگر از خانه های کوچک معلولان ذهنی خفیف در سطح استان را صادر کرد.


برچسب ها: کلاردشت - بهزیستی - بیمارستان - ضرب و شتم - کودک - کودک معلول - رییس اداره بهزیستی
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای ضرب و شتم کودک معلول 7 ساله در کلاردشت

ماجرای ضرب و شتم کودک معلول 7 ساله در کلاردشت