مطالب مرتبط:
برنامه ریزی جامع وزارت نیرو برای عبور بوشهر از تنش آبی تابستان 1405 + فیلم
طرح های وزارت نیرو در بوشهر تسریع شود
رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405
تصاویر/جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آذربایجان غربی
رشد 4 هزار مگاواتی تقاضا و برنامه احداث 11 هزار مگاوات نیروگاه جدید تا تابستان 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1404 ساعت 20:252025-10-24اقتصادي

برنامه ریزی جامع وزارت نیرو برای عبور بوشهر از تنش آبی فصل گرم 1405


معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر نیرو گفت: برنامه ریزی جامع وزارت نیرو برای عبور از تابستان سال آینده و آبگیری سد دالکی از برنامه های مهم سال آینده است.

- برنامه ریزی جامع وزارت نیرو برای عبور بوشهر از تنش آبی فصل گرم 1405 معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزیر نیرو گفت: برنامه ریزی جامع وزارت نیرو برای عبور از تابستان سال آینده و آبگیری سد دالکی از برنامه های مهم سال آینده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، یزدان رضایی ، با اشاره به بررسی پروژه های مهم صنعت آب و برق استان بوشهر و نشست با استاندار بوشهر گفت: طرح های اصلی حوزه آب و برق استان با محوریت مصوبات سفر رییس جمهور مورد ارزیابی و تصویب قرار گرفت.

وی این جلسات را فرصت مهمی برای تسریع اجرای برنامه های اضطراری خواند و افزود: ان شاءالله با وجود شرایط ویژه تغییرات آب و هوایی، تابستان سال آینده شرایط مناسب تری را برای شهروندان و روستاییان استان بوشهر شاهد خواهیم بود.

به گفته معاون وزیر نیرو، تمامی دستگاه های اجرایی، وزارت نیرو و استانداری بوشهر مکلف شده اند سهم خود را در تحقق این مصوبات ایفا کنند تا با هم افزایی و هماهنگی، مسیر خدمت رسانی مطلوب تر به مردم هموار شود.


برچسب ها: برنامه ریزی - برنامه - وزارت نیرو - سال آینده - معاون برنامه ریزی - نیرو - وزارت
آخرین اخبار سرویس:

برنامه ریزی جامع وزارت نیرو برای عبور بوشهر از تنش آبی فصل گرم 1405

برنامه ریزی جامع وزارت نیرو برای عبور بوشهر از تنش آبی فصل گرم 1405