مطالب مرتبط:
متجاوز به عنف در میناب اعدام شد + جزییات پرونده متهم
حکم قصاص متجاوز به عنف در میناب اجرا شد + جزییات پرونده متهم (12 آبان 1404)
اعدام یک متجاوز به عنف در میناب
اعدام یک متجاوز به عنف در میناب
اعدام یک متجاوز به عنف در میناب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آبان 1404 ساعت 14:052025-11-03حوادث

فرد متجاوز در میناب اعدام شد + جزییات پرونده


ابراهیم طاهری، دادستان شهرستان میناب، درباره جزییات این پرونده اظهار داشت: این فرد در آبان ماه 1401 با سوءاستفاده از پوشش مسافر بر، اقدام به ربودن و تجاوز به یک دانش آموز دختر و یک خانم متأهل کرده بود که پس از شکایت مجنی علیه گان و دستور قضایی، - به گزارش جماران؛ دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میناب از اجرای حکم اعدام فردی خبر داد که در پوشش مسافر بر، اقدام به ربودن و تجاوز به یک دانش آموز دختر و یک زن متأهل کرده بود.

دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان از اجرای حکم قطعی یک متجاوز به عنف خبر داد و گفت دستگاه قضایی در برخورد با تعرض به جان، مال و نوامیس مردم هیچ گونه اغماضی ندارد.

ابراهیم طاهری، دادستان شهرستان میناب، درباره جزییات این پرونده اظهار داشت: این فرد در آبان ماه 1401 با سوءاستفاده از پوشش مسافر بر، اقدام به ربودن و تجاوز به یک دانش آموز دختر و یک خانم متأهل کرده بود که پس از شکایت مجنی علیه گان و دستور قضایی، متهم در کمتر از 24 ساعت توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: پس از انجام تحقیقات تکمیلی و طی مراحل قانونی، پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان ارسال شد و پس از صدور حکم، رأی صادره در دیوان عالی کشور تأیید گردید بر همین اساس، حکم اعدام این فرد سحرگاه امروز در محل زندان میناب به ا


برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب - شهرستان میناب - دادستان - شهرستان - عمومی و انقلاب - دانش آموز - دادستان عمومی
آخرین اخبار سرویس:

فرد متجاوز در میناب اعدام شد + جزییات پرونده

فرد متجاوز در میناب اعدام شد + جزییات پرونده