مطالب مرتبط:
تولید اولین نوزاد در مرکز درمان ناباروری بیمارستان دهدشت
افزایش هزینه ها اجرای طرح های جدید گلخانه ای ایلام را کُند کرد
درخواست اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای برخی از نیروهای رسمی مخابرات
اجرای طرح محله سبز در بوشهر آغاز شد
انتقاد نماینده مردم مشهد و کلات از اجرای طرح بلند مرتبه سازی در مشهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آبان 1404 ساعت 18:002025-11-18اقتصادي

اجرای طرح غربالگری ذخیره تخمدانی در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل


رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل از آغاز اجرای طرح «نبض امید» در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقای سلامت باروری و افزایش آگاهی بانوان درباره وضعیت ذخیره تخمدانی آنها اجرا می شود.

- رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل از آغاز اجرای طرح نبض امید در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقای سلامت باروری و افزایش آگاهی بانوان درباره وضعیت ذخیره تخمدانی آنها اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل ، حسام رسولی با اشاره به اهمیت این طرح اظهار کرد: طرح نبض امید شامل برنامه های غربالگری ویژه بانوان مجرد و متأهل است و با تمرکز بر سلامت باروری، پیشگیری از ناباروری و ارائه روش های نوین ذخیره سازی تخمک و جنین برای باروری در آینده اجرا می شود.

وی افزود: در این طرح، بانوان علاوه بر سونوگرافی و ویزیت توسط متخصصان برجسته باروری استان، از مشاوره های روانشناسی و تغذیه بهره مند خواهند شد تا بتوانند با اطلاع کامل، برای سلامت باروری خود برنامه ریزی کنند.

رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به انجام آزمایش آنتی مولرین هورمون (AMH) گفت: این آزمایش یکی از دقیق ترین روش ها برای سنجش ذخیره تخمدانی و برنامه ریزی باروری آینده بانوان است.


برچسب ها: مرکز درمان ناباروری - باروری - درمان ناباروری - جهاددانشگاهی - رییس جهاد دانشگاهی - ناباروری - جهاد دانشگاهی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح غربالگری ذخیره تخمدانی در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل

اجرای طرح غربالگری ذخیره تخمدانی در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی اردبیل