مطالب مرتبط:
بازگشت اعتماد نهنگ ها: ذخیره 3.5 میلیون دلار بیت کوین در کیف پول ها
آشنایی با ریموند فن در گو، ذخیره مطمئن منچستر یونایتد؛ از ثبات در ویتسه تا خداحافظی در 44 سالگی
کمتر از 3 درصد ذخیره سدهای مشهد/مدیریت مصرف دیگر یک توصیه نیست، یک اجبار است
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
بحران آب در مشهد؛ ذخیره آب سدها به کمتر از 3 درصد رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 18:402025-11-09اقتصادي

ذخیره آب سد مهاباد 14 میلیون مترمکعب کمتر شد


گزارش ها حاکی است که در سال آبی جاری، میانگین بارندگی در آذربایجان غربی 87 درصد کاهش یافته و در پی آن، حجم ذخیره سد های استان نیز به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

- گزارش ها حاکی است که در سال آبی جاری، میانگین بارندگی در آذربایجان غربی 87 درصد کاهش یافته و در پی آن، حجم ذخیره سد های استان نیز به طور قابل توجهی کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، به گفته ی مدیر امور آب شهرستان مهاباد، میزان ذخیره آب سد مهاباد نسبت به مدت مشابه پارسال 14 میلیون مترمکعب کاهش یافته و در حال حاضر ورودی آب به دریاچه سد صفر است.

کارشناسان هواشناسی نیز پیش بینی کرده اند که روند کاهش بارندگی ها در سال آبی جاری ادامه خواهد داشت.

به گفته ی اردلان محمدپور، کارشناس کشاورزی، افت محسوس بارش ها موجب کاهش سطح آب های زیرزمینی و افت منابع آبی استان شده است.

در همین حال، بخش کشاورزی که حدود 85 درصد از منابع آبی کشور را مصرف می کند، بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیریت بهینه و استفاده از شیوه های نوین آبیاری است.

رسول سعیدیان، معاون فنی جهاد کشاورزی مهاباد، از اجرای طرح های صرفه جویی در مصرف آب خبر داد و گفت: تاکنون حدود 8600 هکتار از اراضی زراعی شهرستان به سیستم های نوین آبیاری از نوع قطره ای و بارانی مجهز شده است.


برچسب ها: کاهش - آذربایجان غربی - مهاباد - بارندگی - ذخیره - سال آبی - آذربایجان
آخرین اخبار سرویس:

ذخیره آب سد مهاباد 14 میلیون مترمکعب کمتر شد

ذخیره آب سد مهاباد 14 میلیون مترمکعب کمتر شد