مطالب مرتبط:
هوش مصنوعی در خدمت هکرها/ کشف بدافزاری که خودش را بازنویسی می کند
تصاویر/ دومین کارگاه آموزشی هوش مصنوعی در رسانه
هوش مصنوعی چند نفر را بیکار کرد؟
سرنوشت دات کام در انتظار هوش مصنوعی؟ + فیلم
انقلاب هوش مصنوعی در فضا/ نخستین ماهواره با کنترل AI به مدار زمین رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آبان 1404 ساعت 15:352025-11-14سياسي

قلم ها در برابر الگوریتم ها: جدال کاریکاتوریست های ایرانی با هوش مصنوعی


برخی عقیده دارند هوش مصنوعی در نهایت باعث از بین رفتن بسیاری از مشاغل به دلیل ماهیت انسان محور آنها خواهد شد و در مقابل عده ای دیگر عقیده دارند با وجود مخالفت ها هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار در خدمت رشد و شکوفایی افراد در حوزه های مختلف می شود.

- قلم ها در برابر الگوریتم ها: جدال کاریکاتوریست های ایرانی با هوش مصنوعی برخی عقیده دارند هوش مصنوعی در نهایت باعث از بین رفتن بسیاری از مشاغل به دلیل ماهیت انسان محور آنها خواهد شد و در مقابل عده ای دیگر عقیده دارند با وجود مخالفت ها هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار در خدمت رشد و شکوفایی افراد در حوزه های مختلف می شود.

عصر ایران؛ محمد حسن گودرزی_ ورود هوش مصنوعی به دنیای هنر، نبردی میان قلم و احساس هنرمند و الگوریتم های بی روح ماشین به راه انداخته است.

در این میان، کاریکاتوریست های ایرانی از چالش ها، تهدیدها و فرصت های این فناوری جدید برای هنر کاریکاتور می گویند و چشم انداز آینده این حرفه را تحلیل می کنند.

چند سالی هست که موضوع هوش مصنوعی و ورود این پدیده به حوزه های مختلف زندگی بشری، باعث به وجود آمدن بحث ها و اظهارنظرهای مختلف در مخالفت یا حمایت از آن شده است.

برخی عقیده دارند هوش مصنوعی در نهایت باعث از بین رفتن بسیاری از مشاغل به دلیل ماهیت انسان محور آنها خواهد شد و در مقابل عده ای


برچسب ها: هوش مصنوعی - مصنوعی - کاریکاتوریست - رشد و شکوفایی - الگوریتم - ایرانی - مخالفت
آخرین اخبار سرویس:

قلم ها در برابر الگوریتم ها: جدال کاریکاتوریست های ایرانی با هوش مصنوعی

قلم ها در برابر الگوریتم ها: جدال کاریکاتوریست های ایرانی با هوش مصنوعی