مطالب مرتبط:
بحران آب چگونه مردم را فقیرتر می کند؟/ترک خوردگی معیشت مردم با بحران آب
فاجعه بانکی در راه است؟ 3 بحران بزرگ در بانک آینده که اقتصاد را می لرزاند!
بحران تازه در استقلال / شوک ناگهانی به ساپینتو و بازیکنان / پشت پرده اتفاق جنجالی لو رفت
وام های تکلیفی و بدهی دولت، سپه را به زانو درآورد! واکنش بانک به بحران ناترازی
مطبوعات دوشنبه 12 آبان در استان اصفهان/اصفهان با بحران آب شرب روبرو است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آبان 1404 ساعت 15:552025-11-03اجتماعي

بحران آب چگونه مردم را فقیرتر می کند؟


«بحران آب واقعاً وضعیتی است که فراتر از صحبت کردن درباره اثرات تخریبی کمبود آب معنا پیدا می کند.

کمبود آب باعث تشدید فقر می شود، اما در کشور با فقری گسترده روبه رو هستیم و از این بدتر دیگر چه می خواهد بشود! واقعاً یک طنز تلخ است.

- ذاکری گفت: بحران آب واقعاً وضعیتی است که فراتر از صحبت کردن درباره اثرات تخریبی کمبود آب معنا پیدا می کند.

کمبود آب باعث تشدید فقر می شود، اما در کشور با فقری گسترده روبه رو هستیم و از این بدتر دیگر چه می خواهد بشود! واقعاً یک طنز تلخ است.

کار مدیریت بحران آب تهران به نشست اضطراری کشیده شد؛ ذخایر پنج سد اصلی پایتخت در پایین ترین سطح خود طی دو دهه اخیر قرار گرفته و سد امیرکبیر تنها برای دو هفته ذخیره آبی کافی دارد.

به گزارش فرارو، وضعیت غیرعادی ذخایر آب تهران باعث شد تا روز 11 آبان نشستی در وزارت نیرو برگزار شود.

در روزهای اخیر نیز لحن مسئولان وزارت نیرو بیش از پیش هشداردهنده شده و وزیر نیرو از احتمال قطع آب مشترکان پرمصرف خبر داده و گفت: پاییز خشک در حال سپری شدن است و ما خود را برای شرایط دشوار آماده می کنیم.

در این شرایط، کارشناسان ابعاد مختلف بحران آب تهران را بررسی کرده اند، اما تاثیر آن بر معیشت مردم و اقتصاد ایران تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است.


برچسب ها: کمبود آب - بحران آب - بحران - کمبود - وزارت نیرو - صحبت کردن - آب تهران
آخرین اخبار سرویس:

بحران آب چگونه مردم را فقیرتر می کند؟

بحران آب چگونه مردم را فقیرتر می کند؟