مطالب مرتبط:
فیلم/ آغاز دوره جدید همکاری های مرزی ایران با کشور های اکو
ایفای نقش استانداران در تقویت همکاری های اقتصادی منطقه ای
چهارمین نشست وزرای کشورهای عضو اکو با محوریت دیپلماسی مرزی و اقتصادی در تهران برگزار می شود
چهارمین نشست اجلاس وزرای کشور عضو اکو به میزبانی تهران برگزار خواهد شد
مذاکره مصر و پاکستان برای تقویت همکاری های نظامی دوجانبه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آبان 1404 ساعت 13:552025-10-25سياسي

اجلاس اکو، فرصتی برای تقویت همکاری های امنیتی، اقتصادی و مرزی


در اجلاس اکو که با حضور 10 کشور عضو و چند کشور همسایه موثر در تهران برگزار می شود، تمرکز بر توسعه تجارت مرزی، مدیریت مؤثر مرز ها و تقویت همکاری های امنیتی خواهد بود.

- اجلاس اکو، فرصتی برای تقویت همکاری های امنیتی، اقتصادی و مرزی معاون سیاسی وزیر کشور گفت: در اجلاس اکو که با حضور 10 کشور عضو و چند کشور همسایه موثر در تهران برگزار می شود، تمرکز بر توسعه تجارت مرزی، مدیریت مؤثر مرز ها و تقویت همکاری های امنیتی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، علی زینی وند، معاون سیاسی وزیر و سخنگوی وزارت کشور در نشست خبری خود، با موضوع چهارمین نشست وزیران کشور عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) گفت: این نشست با وقفه ای 15 ساله در روز های دوشنبه و سه شنبه (5 و 6 آبان) در تهران برگزار خواهد شد.

نشستی که را در راستای سیاست های دولت چهاردهم و گامی مهم برای افزایش تعامل با کشور های همسایه و منطقه خواهد بود.

سخنگوی وزارت کشور، وجود 16 استان مرزی و 15 کشور همسایه را ظرفیت بزرگی برای کشور دانست و افزود: از ابتدای دولت چهاردهم تمرکز جدی بر افزایش تعاملات با کشور های منطقه و به خصوص همسایگانمان داشتیم و اجلاس پیش روی اکو فرصت مغتنمی در این زمینه است.


برچسب ها: همکاری های امنیتی - تقویت همکاری - کشور - همکاری - برگزار - امنیتی - معاون سیاسی
آخرین اخبار سرویس:

اجلاس اکو، فرصتی برای تقویت همکاری های امنیتی، اقتصادی و مرزی

اجلاس اکو، فرصتی برای تقویت همکاری های امنیتی، اقتصادی و مرزی