مطالب مرتبط:
حفاظت محیط زیست مازندران خطاب به شهروندان: کیفیت هوا پایین است، مراقب باشید
معاون سازمان محیط زیست ارتقای فرهنگ محیط زیستی از اولویت های این سازمان
شینا انصاری: سازمان حفاظت محیط زیست نظر قطعی خود را درباره سد «ماندگان» ارائه نکرده است
هشدار حفاظت محیط زیست به مازنی ها
معاون سازمان حفاظت محیط زیست: «تغییر اقلیم» یک مساله فانتزی نیست/ در بیش از 20 استان هنوز هیچ بارشی اتفاق نیفتاده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آبان 1404 ساعت 12:552025-11-15اجتماعي

حفاظت از محیط زیست اولویت اصلی در بهره برداری از منابع طبیعی


استاندار آذربایجان غربی خواستار مدیریت جمعی و علمی بهره برداری از منابع طبیعی و حفاظت از دریاچه ارومیه شد.

- حفاظت از محیط زیست اولویت اصلی در بهره برداری از منابع طبیعی استاندار آذربایجان غربی خواستار مدیریت جمعی و علمی بهره برداری از منابع طبیعی و حفاظت از دریاچه ارومیه شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد ، جلسه ساماندهی واحد های صنعتی و خدماتی برداشت نمک از بستر دریاچه ارومیه در آذربایجان غربی برگزار شد.

استاندار آذربایجان غربی در این جلسه با تاکید بر ضرورت مدیریت صحیح و مسئولانه منابع طبیعی، از همه دستگاه ها و بهره برداران خواست تا برای جلوگیری از آسیب های بیشتر به محیط زیست و دریاچه ارومیه همکاری کنند.

وی همچنین با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست وظیفه ای همگانی است، گفت: مدیریت برداشت ها باید بر اساس اصول فنی، رعایت ضوابط و همکاری جمعی انجام شود تا از تخریب های جبران ناپذیر جلوگیری گردد.

رحمانی در ادامه خاطرنشان کرد که تخریب پوشش گیاهی به معنای ظلم به خود و نسل های آینده است و تصمیمات مرتبط با دریاچه ارومیه باید بر اساس نظر کمیته های علمی و با هدف کاهش آسیب و بهبود شرایط اتخاذ شود.

استاندار آذربایجان غربی در پایان با اشاره به کاهش بارندگی ها، از برنامه های تکمیلی استان برای مدیریت منابع و بهره برداری اصولی


برچسب ها: منابع طبیعی - دریاچه ارومیه - حفاظت از محیط زیست - بهره برداری - آذربایجان - محیط زیست - آذربایجان غربی
آخرین اخبار سرویس:

حفاظت از محیط زیست اولویت اصلی در بهره برداری از منابع طبیعی

حفاظت از محیط زیست اولویت اصلی در بهره برداری از منابع طبیعی