مطالب مرتبط:
هدف از دفاع مقدس 12 روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ببینید | شرط ادامه جمهوری اسلامی در دوره جدید چیست؟ / مخالفان نظام نمی توانند آلترناتیو جمهوری اسلامی شوند
ببینید |مسعود بهنود: مخالفان نظام نمی توانند آلترناتیو جمهوری اسلامی شوند
بهره گیری از تمام ظرفیت ها برای رسیدن به موفقیت و حفظ نظام جمهوری اسلامی
مسعود بهنود: جمهوری اسلامی تا اینجا برنده است اما...
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آبان 1404 ساعت 22:052025-11-05سياسي

هدف از جنگ 12 روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود

هدف از جنگ 12 روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود

تقریباً دو ماه قبل از جنگ 12 روزه نیز، نتانیاهو با ترامپ جلسه گذاشت و ادعا کرد که ظرف سه روز، نظام جمهوری اسلامی ایران را براندازی خواهد کرد.

- هدف از دفاع مقدس 12 روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود سخنگوی سپاه گفت: تقریباً دو ماه قبل از دقاع مقدس 12 روزه نیز، نتانیاهو با ترامپ جلسه گذاشت و ادعا کرد که ظرف سه روز، نظام جمهوری اسلامی ایران را براندازی خواهد کرد.

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز بخشی از این گفت و گو را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سردار علی محمد نایینی امروز در مراسم از خرمشهر تا خان یونس؛ یک تمدن، یک جبهه که در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، افزود: تقریباً دو ماه قبل از جنگ 12 روزه نیز، نتانیاهو با ترامپ جلسه گذاشت و ادعا کرد که ظرف سه روز، نظام جمهوری اسلامی ایران را براندازی خواهد کرد.

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز بخشی از این گفت و گو را منتشر کرد.

او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی، یک عمل پیش دستانه بوده است، افزود: دانشجویان تسخیرکننده، با این فرضیه عمل کردند که این مکان یک سفارتخانه نیست، بلکه یک قرارگاه کودتا علیه نظام نوپای جمهوری اسلامی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدف از جنگ 12 روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود

هدف از جنگ 12 روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود