مطالب مرتبط:
افشای جزییات جدید از ارتباط پرونده جفری اپستین با ترامپ
ببینید| سفر در زمان؛ «نادر» سریال آوای باران در حال موتورسواری با خانواده؛ سال 1401
ببینید | روایت رییس قوه قضاییه از مدیریت ناآرامی های سال 1401
ثبت نام سهام عدالت 2/300/000 تومانی برای متولد 1401 و 1402
افشین پیروانی در آستانه برکناری / برنامه سرخ ها برای تغییرات مدیریتی لو رفت / جزییات کمتر دیده شده منتشر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آبان 1404 ساعت 23:552025-11-14سياسي

جزییات عفو متهمان 1401؛ 90 هزار پرونده


حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای رییس دستگاه قضا گفت: «در سال 1401 به واسطه آن فضایی که پیش آمد، پرونده های کثیری تشکیل شد؛ چنانچه همه آن پرونده ها منجر به صدور و اجرای حکم می شد، - حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای رییس دستگاه قضا گفت: در سال 1401 به واسطه آن فضایی که پیش آمد، پرونده های کثیری تشکیل شد؛ چنانچه همه آن پرونده ها منجر به صدور و اجرای حکم می شد، عواقب و آسیب هایی پدید می آمد.

ما پس از تفکر و بحث، به این نتیجه رسیدیم که به صورت معیاری، پرونده آن دسته از متهمان و محکومان واجد شرایط را که به نحوی از انحاء در وقایع سال 1401 دخیل بودند، در فرآیند عفو قرار دهیم.

امری که محقق شد و به موجب آن حدود 90 هزار پرونده، تعیین تکلیف شدند؛ البته ما مدعی نیستیم که از صفر تا صدِ آن فرآیند، نفع و سود بود، اما به هر ترتیب، منافعش از مضارش خیلی بیشتر بود.

روایت قاضی القضات را می بینید و می شنوید.


برچسب ها: پرونده - غلامحسین محسنی اژه ای - پرونده ها - رییس دستگاه قضا - محسنی اژه ای - حجت الاسلام - دستگاه قضا
آخرین اخبار سرویس:

جزییات عفو متهمان 1401؛ 90 هزار پرونده

جزییات عفو متهمان 1401؛ 90 هزار پرونده