مطالب مرتبط:
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
لایروبی اروند رود راهی برای رونق دوباره آبادان و خرمشهر
آبادان و خرمشهر در مدار آلودگی هوا
صدور مجوز حضور بانوان در ورزشگاه تختی آبادان با تامین زیرساختها
مجوز حضور بانوان در ورزشگاه تختی آبادان صادر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آبان 1404 ساعت 15:552025-11-10فناوري

تجهیز 8 دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری 5 G


8 دکل و سایت همراه اول در شهرستان های آبادان و خرمشهر به فناوری نوین 5 G مجهز و وارد مدار بهره برداری شد.

- 8 دکل و سایت همراه اول در شهرستان های آبادان و خرمشهر به فناوری نوین 5 G مجهز و وارد مدار بهره برداری شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان ؛ مدیر مخابرات منطقه خوزستان گفت: در ادامه اجرای طرح توسعه شبکه فیبر نوری و پروژه اتصال فیبر نوری مخابرات، هشت دکل و سایت همراه اول در شهرستان های آبادان و خرمشهر به فناوری نوین 5 G مجهز و وارد مدار بهره برداری شد.

رحیم فلاح زاده افزود: در شهرستان آبادان سایت های هلال بریم، ایستگاه 5 کوی ذوالفقاری، سایت اداری، کوی قدس و خیابان 30 متری ذوالفقاری و در شهرستان خرمشهر نیز سایت های بین خیابان اهدایی و النصر، سایت اداری و خیابان اردیبهشت - ربیعی به این فناوری مجهز شدند.

او ادامه داد: با نصب و راه اندازی این تکنولوژی، امکان دسترسی به اینترنت نسل پنجم تلفن همراه 5 G برای شهروندان ساکن در محدوده این مناطق فراهم شده است و کاربران دارای دستگاه تلفن همراه که از این فناوری پشتیبانی می کنند، می توانند از سرعت بسیار بالا، کیفیت پایدار ارتباط و تجربه ای نوین در استفاده از خدمات دیجیتال بهره مند شوند.


برچسب ها: سایت همراه اول - آبادان - شهرستان - همراه اول - سایت - فناوری نوین - بهره برداری
آخرین اخبار سرویس:

تجهیز 8 دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری 5 G

تجهیز 8 دکل مخابراتی و سایت همراه اول آبادان و خرمشهر به فناوری 5 G