مطالب مرتبط:
واکنش عراقچی به کشتار مردم سودان: تروریسم در هر نقطه از جهان محکوم است
عراقچی: تروریسم و خشونت علیه افراد بی گناه، به هر شکل و در هر نقطه از جهان، محکوم است
عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان، باید همواره محکوم شود
عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است
عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آبان 1404 ساعت 20:402025-11-01بين الملل

عراقچی: تروریسم در هر نقطه از جهان محکوم است


وزیر امور خارجه در تماس با وزیر امور خارجه سودان اعلام کرد: تروریسم و خشونت علیه افراد بی گناه، به هر شکل و در هر نقطه از جهان، باید همواره محکوم شود.

- وزیر امور خارجه در تماس با وزیر امور خارجه سودان اعلام کرد: تروریسم و خشونت علیه افراد بی گناه، به هر شکل و در هر نقطه از جهان، باید همواره محکوم شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، در تماس با همتای سودانی خود، آقای محی الدین سالم، مراتب اندوه و نگرانی عمیق جمهوری اسلامی ایران را نسبت به کشتار فاجعه بار غیرنظامیان بی گناه در شهر فاشر ابراز کردم و بر همبستگی ایران با دولت و ملت سودان تأکید کردم.

برخی، تروریست ها را به دو دسته خوب و بد تقسیم می کنند و از آنهایی حمایت می کنند که به قول خودشان، برای تحقق منافع آنها کار های کثیف انجام می دهند.

چنین استاندارد های دوگانه تأسف باری که مدت ها است از سوی دولت های غربی دنبال می شود، نباید در سال 2025 جایی داشته باشد.

تروریسم و خشونت علیه افراد بی گناه، به هر شکل و در هر نقطه از جهان، باید همواره محکوم شود.


برچسب ها: وزیر امور خارجه - امور خارجه - تروریسم - سودان - خارجه - جمهوری اسلامی ایران - وزیر
آخرین اخبار سرویس:

عراقچی: تروریسم در هر نقطه از جهان محکوم است

عراقچی: تروریسم در هر نقطه از جهان محکوم است