مطالب مرتبط:
بازی های کشورهای اسلامی| دومین برد پیاپی تیم تنیس روی میز بانوان
بازی های کشورهای اسلامی| نخستین برد تیم تنیس روی میز بانوان
بازی های کشورهای اسلامی| نخستین برد تیم تنیس روی میز بانوان
بازی های کشورهای اسلامی| نخستین برد تیم تنیس روی میز بانوان
سیستم برگزاری مسابقات تنیس روی میز در بازی های کشورهای اسلامی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 21:202025-11-08ورزشي

بازیهای کشورهای اسلامی 2025 ریاض - مسابقات تنیس روی میز بانوان


23برد مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران مقابل لبنان در بخش تیمی، در اولین رقابت از چهارچوب مسابقات کشورهای اسلامی ریاض تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران در اولین مسابقه از سری رقابت های بازی های کشورهای اسلامی در بخش تیمی موفق شد با ترکیب شیما صفایی و ستایش ایلوخانی و ندا شهسواری در مجموع هشت بر دو از سد لبنان عبور کند.

در این رقابت نمایندگان کشورمان موفق شدند به ترتیب با امتیازهای 11-7 11-5 11-7 سه بر صفر در بخش دونفره تیمی لبنان را شکست دهند.

در ادامه در بخش تک نفره ابتدا ستایش ایلوخانی مقابل حریف لبنانی با نتیجه دو بر یک شکست خورد که این مسابقه با امتیازهای 7-11/11-5/5-11 بسود حریف لبنانی به پایان رسید.

و در ادامه ندا شهسواری تنها یک برد برای اتمام هشت دست این رقابت نیاز داشت که بانوی باتجربه ایران موفق به شکست 11 بر 3 حریف لبنانی شد تا در مجموع تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران با نتیجه 8 بر 2 حریف لبنانی خود را شکست داده باشد.


برچسب ها: کشورهای اسلامی - تنیس روی میز بانوان - تنیس روی میز - لبنان - تیم ملی تنیس روی میز بانوان - ندا شهسواری - رقابت
آخرین اخبار سرویس:

بازیهای کشورهای اسلامی 2025 ریاض - مسابقات تنیس روی میز بانوان

بازیهای کشورهای اسلامی 2025 ریاض - مسابقات تنیس روی میز بانوان