مطالب مرتبط:
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی در فرایند کوچک سازی دولت اخراج نمی شود (فیلم)
سخنگوی دولت در واکنش به کوچک سازی دولت: نه کارمندی اخراج و تعدیل می شود نه حقوق کسی کاهش می یابد
سخنگوی دولت: در کوچک سازی نه کارمندی اخراج و تعدیل می شود نه حقوق کسی کاهش می یابد
سخنگوی دولت: در روند کوچک سازی دولت، هیچ کارمندی اخراج یا تعدیل نمی شود
سخنگوی دولت: کارکنان اخراج یا تعدیل نمی شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آبان 1404 ساعت 16:552025-11-03اقتصادي

سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم


مهاجرانی درباره کوچک سازی دولت و تاثیر این موضوع بر کارکنان ادارات، تصریح کرد: در راستای پیگیری این هدف که از تکالیف برنامه ای دولت است و به ارتقای بهره وری هم کمک می کند، - مهاجرانی درباره کوچک سازی دولت و تاثیر این موضوع بر کارکنان ادارات، تصریح کرد: در راستای پیگیری این هدف که از تکالیف برنامه ای دولت است و به ارتقای بهره وری هم کمک می کند، دولت به فکر کارمندان نیز هست و تاکید می کنم هیچ کارمندی اخراج یا تعدیل نمی شود و حقوق آنان هم کاهش نمی یابد بلکه تلاش بر این است که نیروی انسانی مناسب باتوجه به ویژگی های خود و تحصیلاتشان، ارائه خدمت مناسبی داشته باشند.

سخنگوی دولت با اشاره به موضوع کوچک سازی دولت و با تاکید بر اینکه به فکر کارمندان ادارات هستیم، اعلام کرد: هیچ کارمندی اخراج یا تعدیل نمی شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فاطمه مهاجرانی با حضور در یک برنامه تلویزیونی به مصوبات و تصمیمات دولت در خدمت رسانی به مردم اشاره کرد و گفت: تاکنون پاییز خشکی را سپری کرده ایم و گزارش ها هم نشان می دهد چندان بارش معناداری رخ نداده است.

همچنان نیاز داریم که در کنار اقدامات دولت با صرفه جویی از این پاییز خشک عبور کنیم.

وی یادآور شد: پروژه بازچرخوانی آب در رباط کریم افتتاح و 112 مگاوات نیروگاه خورشیدی و 60 مگاوات هم طرح بهینه سازی مصرف ب


برچسب ها: دولت - کوچک سازی - مهاجرانی - سخنگوی دولت - کارمندی - ادارات - برنامه
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم

سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم