مطالب مرتبط:
معرفی سرپرست جدید معاونت حل اختلاف دادگستری آذربایجان شرقی
تصاویر / دیدار نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با جمعی از طلاب مدرسه علمیه حضرت رقیه (س) برازجان
برگزاری میز خدمت دادگستری کارون در روستای جنگیه
تصاویر/ دیدار مدیر حوزه علمیه سیستان و بلوچستان با طلاب مدارس علمیه ایرانشهر
دادگستری البرز: تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان ادعای دروغ پیدا شدن پیکرهای مجهول الهویه در بستر سد کرج/ پزشکی قانونی ضمن تکذیب خبر: طی هفته های اخیر مواردی که دائر بر کشف جسد از سد امیرکبیر بوده و به این مرکز تحویل شده باشد، نداشته ایم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 19:152025-11-11سياسي

دادگستری نیازمند طلاب پژوهشگر است


منابع انسانی دستگاه قضایی می تواند از بین طلاب عالم، فاضل و پژوهشگر تأمین شود.

- رییس کل دادگستری استان یزد: منابع انسانی دستگاه قضایی می تواند از بین طلاب عالم، فاضل و پژوهشگر تأمین شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، حجت الاسلام حسین طهماسبی در نشست با جمعی از اساتید و پژوهشگران حوزه علمیه یزد گفت: ایده آل دستگاه قضایی، وجود منابع انسانی عالم به مبانی حقوقی و مشرف به مباحث فقهی است که در بطن کار قضایی و مواجهه واقعی با دعاوی، آسیب های اجتماعی و موضوعات حقوقی قرار گیرند و با انجام کار علمی دقیق و پژوهش های عمیق از مجموعه دادگستری گره گشایی کنند.

  وی تصریح کرد: جای خالی پژوهش های میدانی با موضوع شناسی دقیق و منطبق بر واقعیات روز در دستگاه قضایی احساس می شود.

رییس کل دادگستری استان با اشاره به رسالت حوزه علمیه نسبت به تربیت طلبه ساعی، کارآمد، عالم و توانمند، افزود: مراکز علمی در نظام آموزشی خویش، باید دِین خود به اسلام و نظام را با تربیت و آموزش منابع انسانی متخصص ادا کند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان هم اظهار داشت: ظرفیت علمی و پژوهشی حوزه علمیه باید برای مردم ملموس شود و این نهاد می تواند در تبیین موضوعات اجتماعی و کاهش جرائم نقش مؤثری ایفا کند.


برچسب ها: دستگاه قضایی - رییس کل دادگستری استان - منابع انسانی - دادگستری - رییس کل دادگستری - پژوهش - پژوهشگر
آخرین اخبار سرویس:

دادگستری نیازمند طلاب پژوهشگر است

دادگستری نیازمند طلاب پژوهشگر است