مطالب مرتبط:
افزایش آلودگی هوای تهران | صدور مجوز طرح ترافیک متوقف شد
صدور مجوز طرح ترافیک متوقف شد
صدور مجوز طرح ترافیک متوقف شد
مجوز طرح ترافیک فروخته نشود
صدور مجوز افزایش سرمایه وسکاب از محل سود انباشته
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 09:002025-11-11حوادث

کشف بیش از 7 تن آرد فاقد مجوز در بوکان


فرمانده انتظامی شهرستان بوکان از کشف بیش از 7 تن آرد نانوایی فاقد مجوز حمل در محور های مواصلاتی خبر داد.

- فرمانده انتظامی شهرستان بوکان از کشف بیش از 7 تن آرد نانوایی فاقد مجوز حمل در محور های مواصلاتی خبر داد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛  سرهنگ موسی بهاری  گفت : در راستای مبارزه با احتکار و قاچاق کالا های اساسی و مورد نیاز مردم، مأموران انتظامی بخش سیمینه، پس از دریافت اخباری مبنی بر حمل غیرمجاز آرد نانوایی خارج از شبکه توزیع، یک دستگاه کامیونت در جاده بوکان میاندوآب شناسایی و متوقف کردند.

سرهنگ بهاری افزود: در بازرسی از این خودرو، مقدار 5360 کیلوگرم (معادل 5 تن و 360 کیلوگرم) آرد نانوایی فاقد مجوز حمل کشف شد.

وی اظهارداشت: ماموران انتظامی شهرستان در محور سقز نیز یک دستگاه وانت نیسان را متوقف که در بازرسی از آن مقدار 2000 کیلوگرم (2 تُن) آرد نانوایی فاقد مجوز حمل کشف گردید.

گفتنی است در این ارتباط 2 دستگاه وسیله نقلیه توقیف و 2 نفر به عنوان متهم به مرجع قضایی معرفی شدند.


برچسب ها: آرد نانوایی - فرمانده انتظامی شهرستان - نانوایی - فرمانده انتظامی - انتظامی - شهرستان - کیلوگرم
آخرین اخبار سرویس:

کشف بیش از 7 تن آرد فاقد مجوز در بوکان

کشف بیش از 7 تن آرد فاقد مجوز در بوکان