مطالب مرتبط:
عفت؛ کلید پایداری خانواده: راهکار امام جمعه تهران برای جامعه ای سالم
امام جمعه قم: قدرت فاطمی، پشتوانه پویایی و ایستادگی جامعه در برابر دشمنان
امام جمعه تهران: وقتی بی عفتی و هرزگی گسترش پیدا می کند، پیامد های تلخی بر سر جامعه می آید
امام جمعه کاشان:ورود پیکر مطهر شهدا شهر ما را تطهیر می کند
تصاویر / دیدار فرماندهان و بسیجیان سپاه ناحیه اهر با امام جمعه شهرستان اهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 آبان 1404 ساعت 14:252025-11-21سياسي

امام جمعه ورامین: عده ای می خواهند دین را به درون خانه ها تبعید و از جامعه بیرون کنند


امام جمعه ورامین با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج گفت: برخی که روزی برای دفاع از دین سینه سپر می کردند، امروز دچار انفعال شده اند و جریانی فعالانه می کوشد دین را از عرصه اجتماعی خارج کند.

- امام جمعه ورامین: عده ای می خواهند دین را به درون خانه ها تبعید و از جامعه بیرون کنند ایسنا/تهران امام جمعه ورامین با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج گفت: برخی که روزی برای دفاع از دین سینه سپر می کردند، امروز دچار انفعال شده اند و جریانی فعالانه می کوشد دین را از عرصه اجتماعی خارج کند.

حجت الاسلام مجتبی عزیزی در خطبه های نماز جمعه 30 آبان با گرامیداشت هفته بسیج، این مناسبت را فرصتی برای محاسبه عملکرد دانست و اظهار کرد: بسیج امروز از مرزهای ایران فراتر رفته و روح و مرام بسیجی در میان آزادی خواهان جهان جریان دارد.

وی با بیان اینکه بسیاری از پیشکسوتان بسیج اکنون به سنین بالاتر رسیده اند، افزود: هر کس که خود را بسیجی می داند باید ببیند با این افتخار چه کرده است؛ آیا هنوز همان روحیه فداکاری و ایستادگی را دارد یا گرفتار بازی های سیاسی و حب دنیا شده است.

امام جمعه ورامین با اشاره به جریان هایی که به گفته او در تلاش برای حذف دین از عرصه اجتماعی هستند ، تأکید کرد: عده ای می خواهند دین را به درون خانه ها تبعید و از جامعه بیرون کنند.


برچسب ها: امام جمعه ورامین - امام جمعه - هفته بسیج - بسیج - ورامین - دفاع از دین - جمعه
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه ورامین: عده ای می خواهند دین را به درون خانه ها تبعید و از جامعه بیرون کنند

امام جمعه ورامین: عده ای می خواهند دین را به درون خانه ها تبعید و از جامعه بیرون کنند