مطالب مرتبط:
حضرت آیت الله خامنه ای: مرحوم آقای نایینی یک فقیه استثنایی و استوانه رفیع حوزه کهن نجف است/ شاکله سازی، نوآوری، شاگردپروری و اندیشه سیاسی خصوصیات مهم مرحوم آقای نایینی است
رهبر انقلاب اسلامی: خصوصیت آیت الله نایینی «شاکله سازی» و «اندیشه سیاسی» ایشان است
کنگره بین المللی آیت الله نایینی در قم آغاز بکار کرد
موسوعه آثار مرحوم آیت الله نایینی رونمایی شد
فیلم | بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دست اندرکاران بزرگداشت آیت الله نایینی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 آبان 1404 ساعت 13:102025-10-23سياسي

میراث آیت الله نایینی، محور مکتب سازی است


میراث آیت الله نایینی نه تنها نمایانگر یک امت در عرصه علم و عمل است، بلکه محور مکتب سازی و پیوند حوزه های علمیه ایران و عراق است.

- آیت الله سبحانی گفت: میراث آیت الله نایینی نه تنها نمایانگر یک امت در عرصه علم و عمل است، بلکه محور مکتب سازی و پیوند حوزه های علمیه ایران و عراق است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از شبستان، آیت الله جعفر سبحانی امروز در مراسم افتتاحیه کنگره بین المللی میرزای نایینی که در مدرسه علمیه امام کاظم (ع) در قم برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این نشست تکریم عالمی بزرگ و مرجع عالیقدر است که خدمات ارزنده ای به تشیع و جامعه اسلامی ارائه کرده است.

وی افزود: مرحوم نایینی ثمره حوزه علمیه نجف بود و حوزه نجف در سال 447 قمری تأسیس شد و اکنون بیش از هزار سال از شکل گیری آن می گذرد.

آیت الله سبحانی با طرح پرسشی درباره وضعیت نجف قبل از مهاجرت شیخ طوسی، افزود: نجف قبل از شیخ طوسی یک شهرک جامع الجهات بود و شواهد تاریخی متعدد این امر را اثبات می کند و از جمله، ابن حجاج بغدادی در حرم حضرت علی (ع) اشعاری سروده و عبدالکریم ابن طاووس گزارش کرده که عضدالدوله در سال 1371 قمری به نجف رفت و به فقها و مجاوران کمک مالی کرد، که نشان از وجود نظام اجتماعی و علمی مستحکم در آن زمان دارد.


برچسب ها: آیت الله - نایینی - آیت الله سبحانی - حوزه های علمیه - الله - ایران و عراق - آیت الله جعفر سبحانی
آخرین اخبار سرویس:

میراث آیت الله نایینی، محور مکتب سازی است

میراث آیت الله نایینی، محور مکتب سازی است