مطالب مرتبط:
برداشت طلای سرخ از 100 هکتار زمین های نی ریز
آغاز برداشت سیب زمینی پاییزه در نهاوند 
تئاتر البرز در آتش حواشی سوخت: آیا این پایان بود یا آغاز رسوایی؟
آغاز فروش نقدی با قیمت قطعی اکستریم QX
توقف بارش ها تا 15 آذرماه؛ زمان آغاز موج جدید بارش های پاییزی مشخص شد |
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 آبان 1404 ساعت 21:152025-11-20اقتصادي

آغاز برداشت طلای سرخ در مزارع چرداول


زعفران کاران شهرستان چرداول در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی مشغول برداشت محصول ارزشمند زعفران هستند.

- به گزارش ؛ در شهرستان چرداول، زعفران کاران با آغاز فصل برداشت، طلای سرخ را از مزارع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جمع آوری می کنند.

  آقای مهرآور، یکی از کشاورزان نمونه شهرستان، که از سال 1392 کشت زعفران را آغاز کرده، با اشاره به زمین 1200 متری در اختیارش توسط مرکز تحقیقات کشاورزی، گفت: سالانه بیش از یک کیلوگرم زعفران خالص برداشت می کنم و در مرحله برداشت حدود 10 نفر به صورت مستقیم در مزارع مشغول فعالیت هستند.

  این کشاورز نمونه افزود: زعفران به دلیل مصرف کم آب در آبیاری و بازدهی مناسب و درآمد بالا، محصولی ایده آل برای کشاورزان است.

  نجفی فر رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان ایلام، نیز با بیان اینکه استان ایلام به دلیل آب و هوای مناسب و خاک حاصلخیز، شرایط مطلوبی برای کشت زعفران دارد، گفت: در استان حدود 200 هزار هکتار اراضی دیم کم بازده وجود دارد که قابلیت اختصاص به کشت زعفران را دارد.

  وی افزود: در سطح یک هکتار، کشاورزان زعفران کار می توانند درآمدی بین 500 میلیون تا یک میلیارد تومان داشته باشند.

  گفتنی است، برداشت زعفران در شهرستان چرداول تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت.


برچسب ها: مرکز تحقیقات - کشاورز - زعفران - برداشت - کشاورزی - تحقیقات - شهرستان چرداول
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت طلای سرخ در مزارع چرداول

آغاز برداشت طلای سرخ در مزارع چرداول