مطالب مرتبط:
استاندار خراسان رضوی: ایجاد مرکز مالی شرق کشور مصوب شد
استاندار خراسان رضوی: باید در حوزه تمدنی استان کار کنیم
استاندار خراسان رضوی: نقشه راهمان برنامه هفتم است
سردار کارگر: نگاه به موزه دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی فراملی است/ پیروز دفاع مقدس و جنگ تحمیلی 12 روزه مردم هستند
استاندار خراسان جنوبی: اعتبارات لازم برای اصلاح شبکه آب شرب فرسوده تأمین شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 08:552025-11-09سياسي

استاندار خراسان رضوی: ما موافق شادی های مشروع مردم هستیم


موافق حذف نیاز ها و شادی های مشروع مردم و جوانان نیستیم .

- استاندار خراسان رضوی: ما موافق شادی های مشروع مردم هستیم استاندار خراسان رضوی گفت : موافق حذف نیاز ها و شادی های مشروع مردم و جوانان نیستیم .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، غلامحسین مظفری دیشب در نشست گفت و گوی فرهنگی با حضور جمعی از نخبگان خراسان رضوی در مشهد افزود: همه چیز باید با منطق درست خود پیش برود زیرا امروز نیاز های مردم متنوع است.

 استاندار خراسان رضوی با بیان این که وجود امام رضا (ع) یکی از سرمایه های ملی ماست، گفت: از این رو باید در حوزه تمدنی خراسان بیشتر کار کنیم و در حوزه های اقتصادی و فرهنگی الگو شویم و وظیفه مشترک ما آن است که از فرصت ها و ظرفیت های استان برای کمک به مردم استفاده کنیم.

مظفری عنوان کرد: شرایط و وضعیت ما در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مطلوب نیست و باید در ابن بخش ها آسیب شناسی کرده و از فرصت های موجود حداکثر استفاده را داشته باشیم، افزود: امروز ما با علم و آگاهی نسبت به شرایط موجود مسئولیت پذیرفته ایم، درست است شرایط سخت است، اما این که سختی کار را توجیهی برای کم کاری یا سهل انگاری کنیم به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.


برچسب ها: استاندار خراسان رضوی - خراسان رضوی - خراسان - استاندار - استان - رضوی - مردم
آخرین اخبار سرویس:

استاندار خراسان رضوی: ما موافق شادی های مشروع مردم هستیم

استاندار خراسان رضوی: ما موافق شادی های مشروع مردم هستیم