مطالب مرتبط:
بهزیستی استان کرمان اجرای طرح های مانا و خاتم را آغاز کرد
روند اجرای طرح های بهداشت و درمان شهرستان های رفسنجان و کرمان
تأکید بر تسریع در اسکان مجدد و اجرای طرح های بازآفرینی در پهنه های پرخطر
ایلام در جمع استان های برتر اجرای طرح های آماری
بررسی روند اجرای طرح های نهضت ملی مسکن در شهر جدید گلمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آبان 1404 ساعت 08:102025-11-12اجتماعي

اجرای طرح های مانا و خاتم در کرمان


مدیر کل بهزیستی استان کرمان از آغاز اجرای طرح خاتم (خودمراقبتی و آگاهسازی) ویژه زنان و دختران 13 تا 45 سال دراستان خبر داد.

- مدیر کل بهزیستی استان کرمان از آغاز اجرای طرح خاتم (خودمراقبتی و آگاهسازی) ویژه زنان و دختران 13 تا 45 سال دراستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان، علیرضا وحیدزاده مدیر کل بهزیستی استان کرمان از آغاز اجرای طرح خاتم (خودمراقبتی و آگاهسازی با تاکید بر تاب آوری و مهارت ورزی) ویژه زنان و دختران 13 تا 45 سال در 22 شهرستان و جامعه آماری 2 هزار نفره خبر داد.

وی افزود: این طرح به همت اداره فوریت ها، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و بازتوانی اعتیاد، دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی استان کرمان و با هدف ارتقاء دانش و آگاهی و تاب آوری دختران و زنان در جهت سواد سلامت اجتماعی و رسانه ای و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، آموزش و توانمندسازی برای افزایش خودآگاهی و پیشگیری از رفتار های پر خطر اجرا می شود.

مدیر کل بهزیستی استان کرمان گفت: این طرح با استفاده از تسهیلگران مجرب و آموزش دیده در حال اجراست و خوشبختانه با استقبال بسیار خوب دانش آموزان و دبیران مدارس رو به رو شده است.

وحیدزاده بیان کرد: طرح خاتم گامی موثر در جهت ارتقاء سلامت روانی، کاهش آسیب های اجتماعی و توسعه مهارت های فردی و اجتماعی در جامعه هدف طر


برچسب ها: آسیب های اجتماعی - مدیر کل بهزیستی - استان کرمان - استان - کرمان - اجتماعی - بهزیستی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح های مانا و خاتم در کرمان

اجرای طرح های مانا و خاتم در کرمان